|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Sotek
|
Poloosy a výrobce
Chtěl bych se zeptat,
potřebuji vyměnit poloosu ( na Fáčku ) a chtěl bych koupit novou, ale originální stojí 4 tis a pak se prodává třeba na AutoKelly od firmy Starline za cca 1700Kč. Pak se dají nějké sehnat i na Aukru ( od 1000 - 1500 ) Má někdo zkušenost s neoriginálníma poloosama na Favorita / Felicii ? vyplatí se to koupit ?
PS: bral bych kdyby mi i někdo napsal od jakých firem se nemusim brát náhradní díly které nejsou origoš
díky
|
7.5.08, 19:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
DRYVER
|
Re: Poloosy a výrobce
Sotek píše: Chtěl bych se zeptat,
potřebuji vyměnit poloosu ( na Fáčku ) a chtěl bych koupit novou, ale originální stojí 4 tis a pak se prodává třeba na AutoKelly od firmy Starline za cca 1700Kč. Pak se dají nějké sehnat i na Aukru ( od 1000 - 1500 ) Má někdo zkušenost s neoriginálníma poloosama na Favorita / Felicii ? vyplatí se to koupit ?
PS: bral bych kdyby mi i někdo napsal od jakých firem se nemusim brát náhradní díly které nejsou origoš
díky
Proc menis poloosy? Kvuli kloubu? tak kup jen kloub a precvakni na tvou poloosu. Pokud chces menit poolosu kvuli nejakemu mechanickemu poskozeni, tak kup klidne nejakou repliku
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
8.5.08, 18:50 |
|
|
Sotek
|
Re: Poloosy a výrobce
DRYVER píše: Sotek píše: Chtěl bych se zeptat,
díky Proc menis poloosy? Kvuli kloubu? tak kup jen kloub a precvakni na tvou poloosu. Pokud chces menit poolosu kvuli nejakemu mechanickemu poskozeni, tak kup klidne nejakou repliku
no, byl jsem nějakej zmatenej koupim jenom kloub, ten už se asi vyplatí koupit origoš že ?
|
8.5.08, 21:36 |
|
|
Drak
|
Jenom tě poupravím, Starline není firma ale značka AUTO KELLY, pod kterou sdružuje náhradní výrobce, většinou čína, nebo turek, kvalitou vydrží tak polovinu, ale furt se to vyplatí.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
9.5.08, 07:04 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|