|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Autor |
Zpráva |
jirkaR
|
řízení
Mám dotaz,
mám v pytli řízení občas dost táhne do leva co je potřeba vyměnit ,popř byl by mi někdo ochoten s tím pomoct jsem s okolí HK
|
4.7.08, 19:35 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jura
|
To asi nebude řízením ,ale pneu nebo brzdama...kdy a jak ti to přesně dělá?
_________________ Felinka Combi 1.6 GLX
|
4.7.08, 19:45 |
|
|
jirkaR
|
Jura píše: To asi nebude řízením ,ale pneu nebo brzdama...kdy a jak ti to přesně dělá?
no pneu jsem jsem zkoušel,navíc mi na stk čekli že jsou na čatý kuláky ale dělá to když dám plnej rejd a pak to vrátím jsme vůbec nenapsal co je to zač škoda 105 s maticový řízení
|
4.7.08, 19:48 |
|
|
ventYl
|
jirkaR píše: Jura píše: To asi nebude řízením ,ale pneu nebo brzdama...kdy a jak ti to přesně dělá? no pneu jsem jsem zkoušel,navíc mi na stk čekli že jsou na čatý kuláky ale dělá to když dám plnej rejd a pak to vrátím jsme vůbec nenapsal co je to zač :oops: škoda 105 s maticový řízení
treba obzriet vsetky vole (volant vs. riadenie) (lava vs. prava riadiaca tyc) (lave vs. prave koleso) (kolesa vs. riadiace tyce).
kde najdes nezrovnalost, v pohyblivom clene medzi nimi je problem.
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
4.7.08, 19:57 |
|
|
jirkaR
|
ventYl píše: jirkaR píše: Jura píše: To asi nebude řízením ,ale pneu nebo brzdama...kdy a jak ti to přesně dělá? no pneu jsem jsem zkoušel,navíc mi na stk čekli že jsou na čatý kuláky ale dělá to když dám plnej rejd a pak to vrátím jsme vůbec nenapsal co je to zač škoda 105 s maticový řízení treba obzriet vsetky vole (volant vs. riadenie) (lava vs. prava riadiaca tyc) (lave vs. prave koleso) (kolesa vs. riadiace tyce). kde najdes nezrovnalost, v pohyblivom clene medzi nimi je problem.
no skoušel jsem to ale nic jsem tam neviděl , by mě zajímalo jestli se to dá opravit v domácích podmínkách zkusil bych spojovací tyče a kuláky ale jak poznám jestli je v háji i převodvka ?
|
7.7.08, 17:25 |
|
|
fatal
rejpal
|
Jednoho dobrovolníka posadíš za volant, necháš ho hýbat volantem sem a tam, no a půjdeš pod auto a uvidíš, kde se co hýbe a nehýbe.
|
7.7.08, 17:36 |
|
|
jirkaR
|
fatal píše: Jednoho dobrovolníka posadíš za volant, necháš ho hýbat volantem sem a tam, no a půjdeš pod auto a uvidíš, kde se co hýbe a nehýbe.
no to jsem dělal ale nespozoroval jsem nic neobvyklého
|
7.7.08, 18:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|