Autor |
Zpráva |
FerdikF
|
Nejde povolit čep řízení
Dával jsem dneska nový kotouče a destičky a přitom jsem si všimnul prasklý levý manžety u převodovky řízení. Takže jsem koupil manženu novou i s páskama. Matka se mi podařila povolit a nechce vylízt čep. Mydlili jsem do toho bazmeku jak blázni a nic. Já držel proti palici a otec šil velkým kladivem přes želeno. Má někdo nápad jak to vytáhnout.
_________________ Forman Glxi r.v.93 karbec 43Kw lpg
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
10.7.08, 20:03 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jiri
|
jako kulak..a proc jej rozdelavas povol jen na tycce jak delas sbihavost a vytoc to ven ja tak delam kazdy auto
|
10.7.08, 20:06 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Re: Nejde povolit čep řízení
FerdikF píše: Dával jsem dneska nový kotouče a destičky a přitom jsem si všimnul prasklý levý manžety u převodovky řízení. Takže jsem koupil manženu novou i s páskama. Matka se mi podařila povolit a nechce vylízt čep. Mydlili jsem do toho bazmeku jak blázni a nic. Já držel proti palici a otec šil velkým kladivem přes želeno. Má někdo nápad jak to vytáhnout.
aaaa kladivem na kulak neeee. To chce stahovák, jinak to celé domordujete.
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
10.7.08, 20:09 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ondra120 píše: FerdikF píše: Dával jsem dneska nový kotouče a destičky a přitom jsem si všimnul prasklý levý manžety u převodovky řízení. Takže jsem koupil manženu novou i s páskama. Matka se mi podařila povolit a nechce vylízt čep. Mydlili jsem do toho bazmeku jak blázni a nic. Já držel proti palici a otec šil velkým kladivem přes želeno. Má někdo nápad jak to vytáhnout. aaaa kladivem na kulak neeee. To chce stahovák, jinak to celé domordujete.
nn stačí vědět kam klepnout
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
10.7.08, 20:12 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Sadra17 píše: ondra120 píše: FerdikF píše: Dával jsem dneska nový kotouče a destičky a přitom jsem si všimnul prasklý levý manžety u převodovky řízení. Takže jsem koupil manženu novou i s páskama. Matka se mi podařila povolit a nechce vylízt čep. Mydlili jsem do toho bazmeku jak blázni a nic. Já držel proti palici a otec šil velkým kladivem přes želeno. Má někdo nápad jak to vytáhnout. aaaa kladivem na kulak neeee. To chce stahovák, jinak to celé domordujete. nn stačí vědět kam klepnout
já samozřejmě vím kam klepnout (dokonce vím aj jak spočítat pružnou deformaci,kterou je potřeba vyvolat v radilání rovině oka čepu, aby čep vyskočil - samozřejmě za ideálních podmínek:) ), ale nějak nemám rád násilí:)
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
10.7.08, 20:15 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
10.7.08, 20:27 |
|
|
Jiri
|
ja na kulove cepy pouzivam to vlevo dole dobra vec de s tim skoro vsechno ale v pripade te manzety to fakt rozdelavat nemusis
|
10.7.08, 20:30 |
|
|
FerdikF
|
Jiri píše: jako kulak..a proc jej rozdelavas povol jen na tycce jak delas sbihavost a vytoc to ven ja tak delam kazdy auto
Takže když povolím kontramatku na tyčce, tak to půjde vytočit ? Já myslel, že to musím vydělat i s kulákem.
Jinak se nemátilo přímo do čepu, ale do toho kde to drží.
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
10.7.08, 20:31 |
|
|
Jiri
|
no jasne normalne to vytocis a pak to zase tam nasadis a nasroubujes stejne by si ten kulak z toho musel pak odsroubovat aby si manzetu sundal..kdyz delas sbihavost tak s tim taky otacis..a az das manzetu tak ji nezajistuj tou malou sponkou jen velkou a az udelas sbihavost tak teprve ji zajisti jinak by se ti to otocilo cele a mohl by si ji menit znovu
|
10.7.08, 20:38 |
|
|
FerdikF
|
No sbíhavost nemám udělat kde, asi si to nějak označím a přeměřím a snad to dám na původní místo. Jinak dík moc, vědět to dřív ušetřím si dost práce
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
10.7.08, 20:52 |
|
|
Jiri
|
sbihavost to je problem to musis udelat nez s tim zacnes tocit tak si oznac polohohu tycky a kulaku ..pootoceni a pak jeste treba nejakej dratek dej do zavitu..no a pak to nasroubuj k dratku a natoc na rysku musis to mit stejne ...jinak to bude spatne staci pul otacky a hned mas volnat jinak a vsechno spate
|
10.7.08, 20:55 |
|
|
FerdikF
|
Nakonec jsem zašel za sousedem opravářem, dal jednu dobře mířenou a čep vyskočil. Takže manžeta nasazená, akorát dostat pod ní olej byl docela porod.
Ford Fiesta r.v.91 37kw
|
11.7.08, 20:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|