Autor |
Zpráva |
roko
|
![Příspěvek Příspěvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) rozjetá vlečka
zdravím škodovkáři,právě jsem dodělal generálku spodku svého rapida,jenže mám menší problém-vůbec jsem si nepomohl.vyměnil jsem podélný i šikmý ramena k převodovce,tlumiče i origo péra.jenže mám pořád áčko ( origo plecháče by to asi uneslo rovně,jenže jsem to posadil na 15" 195/50. NEVÍTE CO S TÍM?
napadlo mě jak je u převodovky uchycení šikmýho ramene,tak tu konzoli převařit za stejnou ale vyšší s oválnou dírou a to rameno vytlačit víc nahoru.tím by se mělo kolo srovnat,teda alespon podle mého názoru.jen jestli tím nesprasím zbíhavost.nemáte s tím někdo zkušenost?nechci za dva měsíce odrovnat nový gumy.díky
|
5.8.08, 06:20 |
|
![](./styles/TW_Style/theme/images/spacer.gif) |
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
A mezi ramena si dal co, gumy? Mas tam vyztuhy dle LA? A nastavil si geometrii?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
5.8.08, 08:19 |
|
Viky
Pan Kapitán
|
Vecne tema debi*nich gumovych vecicek mezi sikmym a podelnym ramenem.
Letmym pohledem v "Napravy" mirne do historie muzes o tom zacit psat knihu. ![Wink ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif)
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team - ![Obrázek](http://www.seaflea.eu/auto_gr/gy_logo.gif)
Cvokárium: Youtube Instagram
|
5.8.08, 08:21 |
|
jarda š.
|
kratší pružiny ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
_________________ škoda 120 ořechově hnědá-rodinný vůz už ale ne náš
škoda favorit 136L-jezdil dobře
škoda rapid 136-už nejezdí
rapid 130 vulkán-současné vozidlo
|
5.8.08, 11:30 |
|
roko
|
Matthes píše: A mezi ramena si dal co, gumy? Mas tam vyztuhy dle LA? A nastavil si geometrii?
ramena jsem koupil už složený od známýho který si je chystal do 130 rs takže nevím .nějaký nápad co tam vyměnit??
|
7.8.08, 11:24 |
|
roko
|
jarda š. píše: kratší pružiny ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
nechci kecat ale když dám kratší pružiny tak se mi kola přeci ještě víc rozjedou
|
7.8.08, 11:26 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
roko píše: Matthes píše: A mezi ramena si dal co, gumy? Mas tam vyztuhy dle LA? A nastavil si geometrii? ramena jsem koupil už složený od známýho který si je chystal do 130 rs takže nevím .nějaký nápad co tam vyměnit??
RS jo? Nahod fotku tech ramen ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
7.8.08, 11:42 |
|
roko
|
Matthes píše: roko píše: Matthes píše: A mezi ramena si dal co, gumy? Mas tam vyztuhy dle LA? A nastavil si geometrii? ramena jsem koupil už složený od známýho který si je chystal do 130 rs takže nevím .nějaký nápad co tam vyměnit?? RS jo? Nahod fotku tech ramen ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
je to obyč vystužená vlečka ale než je stačil dát na auto tak si sehnal origo štelovací na okruhy
|
7.8.08, 11:47 |
|
Tuner#2
|
Matthes píše: A mezi ramena si dal co, gumy? Mas tam vyztuhy dle LA? A nastavil si geometrii? Co máš pořád s těma gumama? Já je tam mám od vyjetí a pohoda a štafle jsem ten zvětšoval snížením zadku, lépe to sedí ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Když jsem tam měl origo pružiny, tak jsem měl dokonce lehčí Véčka.
_________________ https://www.facebook.com/Tuner2carphotos https://www.instagram.com/tuner2carphotos/
|
7.8.08, 12:30 |
|
roko
|
Tuner#2 píše: Matthes píše: A mezi ramena si dal co, gumy? Mas tam vyztuhy dle LA? A nastavil si geometrii? Co máš pořád s těma gumama? Já je tam mám od vyjetí a pohoda a štafle jsem ten zvětšoval snížením zadku, lépe to sedí ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Když jsem tam měl origo pružiny, tak jsem měl dokonce lehčí Véčka.
mám v tom pěknej bordel.pokud snížim zadek tak se mě přeci rozplácne ještě víc a zvedat je kravina.
|
7.8.08, 12:51 |
|
Tuner#2
|
roko: Ano, já jsem tam paradoxně ty Áčka chtěl, tak jsem snižil zadek pružinama na zakázku, kde jsem měl víc závěrných závitů a ty jsem postupně odřezával. Ostatně mrkni ke mě k autu. Pokud tam máš origo nové pružiny, tak to Áčka dělat nebude, ale je to vysoký jak koza, viz. MATTESSovo Rapid tady na webu.
_________________ https://www.facebook.com/Tuner2carphotos https://www.instagram.com/tuner2carphotos/
|
7.8.08, 12:54 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tuner#2 píše: Co máš pořád s těma gumama? Já je tam mám od vyjetí a pohoda a štafle jsem ten zvětšoval snížením zadku, lépe to sedí ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Když jsem tam měl origo pružiny, tak jsem měl dokonce lehčí Véčka.
Ona je taky otazka jaky ty gumy mas. Mam koupeny naky polsky asi 6mm vysoky ![Sick :sick:](./images/smilies/icon_sick.gif) Napikacu.
A stelovani geometrie neni problem, nemusis hlidat vypadavani ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
7.8.08, 12:55 |
|
Tuner#2
|
Matthes píše: Tuner#2 píše: Co máš pořád s těma gumama? Já je tam mám od vyjetí a pohoda a štafle jsem ten zvětšoval snížením zadku, lépe to sedí ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Když jsem tam měl origo pružiny, tak jsem měl dokonce lehčí Véčka. Ona je taky otazka jaky ty gumy mas. Mam koupeny naky polsky asi 6mm vysoky ![Sick :sick:](./images/smilies/icon_sick.gif) Napikacu. A stelovani geometrie neni problem, nemusis hlidat vypadavani ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Mám asi origo, přece jen je to asi 6 let co jsem to skládal.
|
7.8.08, 12:58 |
|
roko
|
tak vím stejně prd,asi se budu muset smírit s tím že budu mít áčko.jenže toho dost najezdím a za měsíc budu mít po gumách.
|
8.8.08, 10:28 |
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Kdyz vis prd tak asi nectes co lidi pisou ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
|
8.8.08, 10:32 |
|
Reklama
|
![Pspvek Pspvek](./styles/TW_Style/imageset/icon_topic_latest.gif) Reklama
|
|
|
|