Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
1/2osa
takze rupla mi, protoze nakruzek byl posunuty o 2,5mm dovnitr oproti nove poloose, otazka zni: pouziva nekdo specialni podlozky mezi nakruzek a lozisko ??? v andrtovi ani tuk, cedrych pravi pri kazdym sundani pridat jednu podlozku a pri podlozkach prelisovat krouzek...kdo z vas to dela??? Viky se zdrzi komentare...nikdy buben nesundaval
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
17.8.08, 22:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Pak je este moznost vyndat pulosu a krouzek si zase stahnout bliz kuzelu
Nekdo dokonce zkousel krouzek bodnout k poloose, ale to je potreba vykoumat... musis mit neznatelnou vuli mezi loziskem a krouzkem... na to bych se vyprd
Jinak co sem slysel tak dost hrabes, to spis bude pricina
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
17.8.08, 22:53 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Re: 1/2osa
Kachnis píše: Viky se zdrzi komentare...nikdy buben nesundaval
Jo ale narozdil od ostatnich vim ze ty krouzky existujou a dokonce je myslim mam doma!
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
18.8.08, 06:12 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Re: 1/2osa
se nerozciluj jinak sory, ze sem zmiz z icq.. ta java porad chcipa. taky mam krouzky doma a premjslel sem o jejich uziti, ale prehodim tam komplet spodek z 10M, ma i lepsi prevodovku..
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
18.8.08, 08:42 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Aha, ja si rikal proc si zmizel
Ale kdyz tam budes davat podlozky... tak vlastne se pak kuzel vis namaha pac to ma vetsi paku... Slisuj krouzek
|
18.8.08, 08:59 |
|
|
Martin
|
Podložka se nedává pod nákružek a ložisko, ale mezi buben a ložisko. Na nové poloose je ten nákružek nalisovaný dál a při utažení bubnu se posune na svou správnou pozici podle délky kuželu na bubnu. Takže teď podložky nedávej a až kdyby byla časem vůle, tak přidáš podložku.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
18.8.08, 20:38 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Mno já sem v nějaké literatuře četl to co říká Martin. Jinak začínám mít z poloos taky pěknou schízu:)Nějak ste mě tu nahlodali
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
18.8.08, 20:45 |
|
|
fatal
rejpal
|
Ani nemluv, já už se bojím, že mi to rupne i při popostrkování auta v garáži.
|
18.8.08, 22:15 |
|
|
Kristensen
|
Já se musím přiznat že na úzkej nápravě slyším o prasklé poloose poprvé, že praská na eMku, je normální, že praská na stotřícovej nápravě, normální není ale taky to není nic vyjímečnýho ale na ouzkej nápravě to jsem teda ještě fak neslyšel.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
18.8.08, 22:22 |
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Kristensen píše: Já se musím přiznat že na úzkej nápravě slyším o prasklé poloose poprvé, že praská na eMku, je normální, že praská na stotřícovej nápravě, normální není ale taky to není nic vyjímečnýho ale na ouzkej nápravě to jsem teda ještě fak neslyšel.
uff..tak to jsi mě uklidnil,hned budu mít lepší spaní....užovky prostě ruleeez:)
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
19.8.08, 06:44 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
ondra120 píše: Kristensen píše: Já se musím přiznat že na úzkej nápravě slyším o prasklé poloose poprvé, že praská na eMku, je normální, že praská na stotřícovej nápravě, normální není ale taky to není nic vyjímečnýho ale na ouzkej nápravě to jsem teda ještě fak neslyšel. uff..tak to jsi mě uklidnil,hned budu mít lepší spaní....užovky prostě ruleeez:)
Tak to ja ti zase dam trochu brouka do hlavy kdyz reknu ze tatovi jednou upadlo kolo na 105L Rozjel se ze zahrady a uz to bylo, no teda moc se nerozjel ...
|
19.8.08, 08:48 |
|
|
ventYl
|
Kristensen píše: Já se musím přiznat že na úzkej nápravě slyším o prasklé poloose poprvé, že praská na eMku, je normální, že praská na stotřícovej nápravě, normální není ale taky to není nic vyjímečnýho ale na ouzkej nápravě to jsem teda ještě fak neslyšel.
taky ze tam kachnis nema uzku napravu, ale eMko
_________________ This is Linux land, on silent nights you can hear Windows machines rebooting. (--)))o-») Skoda Rapid 136 r.v.1989 biely OOOO Audi 80 2.3E r.v. 1993 - Vopruz durch Technik [H] Honda HR-V 4x4 r.v. 2000 - mula Skoda 742 Forever Team
|
19.8.08, 08:58 |
|
|
fatal
rejpal
|
ondra120 píše: užovky prostě ruleeez:) Jo. Kyvky, užovky, úzké nápravy. Všechno rulezzz. Dnes jsem viděl užovku na širokých nápravách, včetně vlečky, to teda nerulez, bylo to škaredé. Matthes píše: Tak to ja ti zase dam trochu brouka do hlavy kdyz reknu ze tatovi jednou upadlo kolo na 105L
Ale stopětky byly i eMka, tak kterou měl tvůj táta?
|
19.8.08, 12:30 |
|
|
MOLSO
|
ondra120 píše: užovky prostě ruleeez:)
nojo užovka je mému srdci nejbližší
_________________ Draxo 105 L ... smädné kone Šporhelt 120L - samochodné približovadlo LPG
|
19.8.08, 12:32 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
fatal píše: Ale stopětky byly i eMka, tak kterou měl tvůj táta?
No uzovku samozrejme jinak bych to nepsal
|
19.8.08, 12:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|