|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
NOVON
|
PŘEDNÍ TLUMIČE FA/FE
Čau chlapi,vím,že už to tady bylo,ale nemám čas to hledat.Prosím o radu zda-li mi budou pasovat přední tlumiče z feldy na fáčko 93.V obchodě mi paní tvrdila,že jsou jiné a pasujou jen zadní...Tak nevím,podle mě by to pasovat mělo... Díky za radu..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
13.9.08, 17:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
Re: PŘEDNÍ TLUMIČE FA/FE
NOVON píše: Čau chlapi,vím,že už to tady bylo,ale nemám čas to hledat.Prosím o radu zda-li mi budou pasovat přední tlumiče z feldy na fáčko 93.V obchodě mi paní tvrdila,že jsou jiné a pasujou jen zadní...Tak nevím,podle mě by to pasovat mělo... Díky za radu..
je to úplně stejný, myslim že 93 fáčko už měla snížený tlumiče jako felda, jestli ne, tak to budeš mit tak o 1cm nižší
jinak nevim proč se ptáš na takovou banalitu, když ty auta jsou kromě hran karoserie skoro stejný
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
13.9.08, 20:47 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
Ondras83 píše: jinak nevim proč se ptáš na takovou banalitu, když ty auta jsou kromě hran karoserie skoro stejný
protoze mu to rekla pani v mototechne a protoze predpokladal, ze tomu prodavajici rozumi tak se ujistuje
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
13.9.08, 20:56 |
|
|
Ondras83
|
Kachnis píše: Ondras83 píše: jinak nevim proč se ptáš na takovou banalitu, když ty auta jsou kromě hran karoserie skoro stejný protoze mu to rekla pani v mototechne a protoze predpokladal, ze tomu prodavajici rozumi tak se ujistuje
nerozumí, tak ho ujišťuju...já se nezlobim, akorát takovejhlech příspěvků je tedy habakuk a pak když někdo něco hledá, tak to najít nemůže...
zas se o tý ženský nedá říct, že je blbá, protože možná myslela vnitřní provedení tlumiče a ty sou na 1,3 1,6 a 1,9 jiný...každopádně sám tlumič je stejnej...kromě pár změn na přední nápravě, motoru a interiéru jsou ty auta skoro stejný....
|
13.9.08, 21:19 |
|
|
NOVON
|
Jo jenom jsem se ujišťoval jak to vlastně je,a to tady na fóru u odborníku-kde jinde taky,že??
Co bych měl ještě krom tech tlumičů koupit?Gumová uložení,horní misku nad pružinu,ložisko uloženi?Nebo ještě něco,ať nelítám do obchoda vícekrát?Díkes
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
13.9.08, 21:22 |
|
|
wr8
|
komplet horní uloženi a pokud uz nejsou nejlepsi i gumovy dorazy+samozrejme tlumice
_________________ Pikap For men cimbu-byl Felicie mpi
|
14.9.08, 09:22 |
|
|
NOVON
|
Chlapi,tak jsem nakonec koupil přední tlumiče SACHS,kompletní spodní ramena,axialní táhla+čepy řízení..to vše za krásných 3000 kč..Ty ceny ND jsou prostě PARÁDA:-)..
|
18.9.08, 11:09 |
|
|
Ondras83
|
NOVON píše: Chlapi,tak jsem nakonec koupil přední tlumiče SACHS,kompletní spodní ramena,axialní táhla+čepy řízení..to vše za krásných 3000 kč..Ty ceny ND jsou prostě PARÁDA:-)..
já to řikám furt, proč měnit na feldě čep na 200 když na pežotu 106 rok 1994 se to mění za 2000
škoda rulezz
|
18.9.08, 21:10 |
|
|
NOVON
|
Ondras83: No jo,ale na tom pežotu se spodní čep nedá vyměnit samostatně,protože je rameno kované,a proto i ta cena..
Až dojezdí fáčko,tak si koupím felinku:-).No ono to fáčko nedojezdí,spíše 'rozehnije' :-(..
|
18.9.08, 21:36 |
|
|
Ondras83
|
NOVON píše: Ondras83: No jo,ale na tom pežotu se spodní čep nedá vyměnit samostatně,protože je rameno kované,a proto i ta cena.. Až dojezdí fáčko,tak si koupím felinku:-).No ono to fáčko nedojezdí,spíše 'rozehnije' :-(..
no jasně...proto to sem píšu, prostě blbost francouzů, nemůžou tam udělat čep na šrouby....a kdo si toho pežota koupí, ohrnuje nos nad škodovakama a přitom to je vo hooodně větší aušus jak auto se slepicej
|
20.9.08, 17:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|