Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
urezani pruzin
ahoj, budu do auta -uzovky davat napravu z emka- sirsi ramena a hreben... a kdyz ji mam venku, napadlo me udelat neco s pruzinama... abych ji nenasadil a auto nemelo cumak do vzduchu... nechci abych mel auto brutalne snizeny, jen jesli tomu nemuzu takhle nejak pomoct...uvazoval sem tak 1/4 nebop 1/2 zavitu, ale nevim jesli to takhle malo jde.. a navic nevim jesli to mam fiknout zezhora nebo zezdola....tak mi poradte... nebo jesli s tim nemam delat nic.... necham si radsi poradit, abych neudelal pytlovinu.... pokud by to urezani nebylo moc videt bylo by to pro me lepsi...a navic aby mi emkovy napravy nesoupaly kolama o uzovkovy blatniky...
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
5.8.06, 20:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
5.8.06, 20:58 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Re: urezani pruzin
kachnis píše: ahoj, budu do auta -uzovky davat napravu z emka- sirsi ramena a hreben... a kdyz ji mam venku, napadlo me udelat neco s pruzinama... abych ji nenasadil a auto nemelo cumak do vzduchu... nechci abych mel auto brutalne snizeny, jen jesli tomu nemuzu takhle nejak pomoct...uvazoval sem tak 1/4 nebop 1/2 zavitu, ale nevim jesli to takhle malo jde.. a navic nevim jesli to mam fiknout zezhora nebo zezdola....tak mi poradte... nebo jesli s tim nemam delat nic.... necham si radsi poradit, abych neudelal pytlovinu.... pokud by to urezani nebylo moc videt bylo by to pro me lepsi...a navic aby mi emkovy napravy nesoupaly kolama o uzovkovy blatniky...
Pouzij puvodni uzovkovy pera a mas po starostech.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
5.8.06, 23:26 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
o tech uzovkovejch pruzinach sem uz cetl,ale auto prej bude mekci, v realu sem to nikdy nezazil a nevez se vtom
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
7.8.06, 18:40 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
kachnis píše: o tech uzovkovejch pruzinach sem uz cetl,ale auto prej bude mekci, v realu sem to nikdy nezazil a nevez se vtom
Ja jsem s tim jezdil a bylo to v pohode. Spis zalezi na tlumicich, jak to bude vybirat doliky.
Jinak tedka jsem u Rapida urezal ty zakoncovaci zavity a to takto: horni konce 1/2 zavitu, dolni konec 3/4 zavitu. Az vylozim kufr, muzu poskytnout referencni foto. Prehnane mekky to neni, ale Rapid ma puvodne pruziny tvrdsi, takze to neni pro tebe az tak verohodny info.
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
8.8.06, 06:14 |
|
|
jarda
|
jeto nej prasecina, jde to na dorazy, pokud je zkratite, tak tak je to jeste horsi, protoze se vyrve stabik z mostu kufru.... oni vedi, proc tam jsou tyk velke dorazy, navic dochazi k deformacim ramen
ja osobne mam pruziny 250LA od Sakyho podlozene cca 1cm podlozkama z tvrde gumy, aby to tak na dorazy neslo...., samozrejme ta tvrdost se take musi nekde projevit....
nej zpusob snizeni auta 742-3 je posunuti napravy......, je to narocne, ale da se to udelat
_________________ MTX 7-06 Roadster a Rapid 146X LPG - super auto na 40tis. km/rok
www.mtxroadster.wz.cz
|
10.8.06, 12:13 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tak nakonec sem dilema vyresil ufiknutim spodni pulky zavitu , trochu sem to zabrousil do rovinky, ale jen malo, abych neztencil ten drat a Mkova naprava v uzovkovejch blatnikach vypada dost zajimave....
|
15.8.06, 14:40 |
|
|
ferrari
|
kachnis píše: tak nakonec sem dilema vyresil ufiknutim spodni pulky zavitu , trochu sem to zabrousil do rovinky, ale jen malo, abych neztencil ten drat a Mkova naprava v uzovkovejch blatnikach vypada dost zajimave....
Hm, mne sa vždy páčili "žehličky" s mkovými nápravami (samozrejme znížené)
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
15.8.06, 20:08 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
ferrari píše: kachnis píše: tak nakonec sem dilema vyresil ufiknutim spodni pulky zavitu , trochu sem to zabrousil do rovinky, ale jen malo, abych neztencil ten drat a Mkova naprava v uzovkovejch blatnikach vypada dost zajimave.... Hm, mne sa vždy páčili "žehličky" s mkovými nápravami (samozrejme znížené)
Nemate nekdo obrazek takove Škody? Ja si to nejak neumim predstavit, teda technicky jo ale preci jen fotka by byla dobra
|
15.8.06, 20:10 |
|
|
MAJO
|
Pod mojím menom máš takú fotku. Nie je síce znížená, vpredu sú M-kové pružiny, vzadu sú pôvodné užovkové. Auto ale inak stojí úplne rovno, predok nie je vôbec zdvihnutý. Ak počkáš do zajtra, spravím detailnejšie foto.
_________________ EX Škoda 105S, r.v.1977- odchádza do automobilového neba:( Škoda Forman 136GLX COMFORT LINE r.v.1994 Citroen Xantia Break 2.0HDi r.v.1999
|
15.8.06, 21:03 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
MAJO píše: Pod mojím menom máš takú fotku. Nie je síce znížená, vpredu sú M-kové pružiny, vzadu sú pôvodné užovkové. Auto ale inak stojí úplne rovno, predok nie je vôbec zdvihnutý. Ak počkáš do zajtra, spravím detailnejšie foto.
Kdyz te to nebude obtezovat budu rad
|
15.8.06, 21:07 |
|
|
MAJO
|
_________________ EX Škoda 105S, r.v.1977- odchádza do automobilového neba:( Škoda Forman 136GLX COMFORT LINE r.v.1994 Citroen Xantia Break 2.0HDi r.v.1999
|
16.8.06, 17:49 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
O, dekuji , vypada to dobre ale nestrika ti bahno a jiny bordel na dvere? Preci jen je to kolo vice vystrceny ven ... U eMka to lehce strika na spodek prahu a nepatrne na dvere (a to je kolo vice jako vevnitr, v blatniku)
Ach jo, taky bych chtel mit auto rovne a ne porad dokopce, asi dam do kufru pytel cementu
|
16.8.06, 19:04 |
|
|
MAJO
|
S tým bahnom máš pravdu, ale chystám sa nahodiť predné zásterky, potom to snáď bude lepšie.
|
16.8.06, 19:57 |
|
|
ferrari
|
Všetko super, len sa mi tam nepáči to zadné čelo...nechal by som tam origo zo žehlendy...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
16.8.06, 20:26 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|