|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Honzik.t
|
Sjetý vnitřky pneu
Zdraavím, mám na feldě sjetý vnitřky předních pneu a při pohledu na auto ze předu jde vidět že je mírně rozsedlý jako to mívaly š120 vzadu. Chci se zeptat jestli je to způsobený taky opotřebením pružin nebo jestli za to může geometrie?
|
20.1.09, 07:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
ondra120
Metal (urg)
|
Jojo, gemetrie v háji, ale u feldy nevim jak se šteluje odklon kola, řekl bych že je přece nastavený pevně ne ? Jak na fáčku.
ale spíš máš asi jenom v háji sbíhavost...nech změřit, potom budeš moudřejší.
_________________ Škoda Fabia 1.9 SDI - přesunovadlo Jawa 350 OHC ´19 - pro jizdy s čistýma rukama ČZ 175/477 ´72 - veterán
Škoda 742 Forever Team
|
20.1.09, 07:57 |
|
|
Kristensen
|
kompletně zkontrolovat veškeré uložení ramen (přední-zadní silentblok, spodní kulové čepy + kulové čepy na řízení) pak teprve honit geometrii, odklon štelovat "nejde"
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
20.1.09, 09:00 |
|
|
Ondras83
|
ještě horní uložení tlumiče a dej tam příčku mezi domky....máš zavřenej skelet
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
20.1.09, 17:55 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
ta guma v tlumiči nahoře dneska nevydrží nic moc taky je potřeba ji vyměnit stím spodkem miloš
|
20.1.09, 18:47 |
|
|
LiMaK
|
1.9D to dela dooost casto.
ten motor je totiz volako težkej a napravu ma filda porad stejnou....
chyba a jeji naprava zpočiva v uložení napravy....na pera se vykašli..ty to auto prezijou
_________________ Vsechny správné vozy mají motor na té správné straně....ferrari,porsche, lambo...a 742
|
24.1.09, 02:51 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|