|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Marra
|
příčka z vlečky na kyvku
budu měnit převodvoku na Š 125, mám doma i vlečku, napadlo mě, jestli by teoreticky nebylo možné přehodit víko z vlečkové převodovky na mokrou a nahodit mokrou na vlečkovou příčku i se silentem. Možná by to bylo tišší, komfortnější... otázka je, co na to ten silent, přeci jen, celý agragát (motor + převodovka) by teď držel víceméně motor a co potom na to ty poloosy, převodovka by sice byla "uložena" ve vlečkovém silntu, jenže ten je měkčí.. co na to odborníci? osobně se bojím těch moloos, na druhou stranu, příčka motoru to do jisté míry vyrovnává..... je to jen idea
|
8.2.09, 10:29 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
a kam uchytíš šikmý rameno ?
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
8.2.09, 10:32 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ten silent ti v prvni zatacce uleti
Sadra: odkdy ma kyvka sikmy rameno?
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
8.2.09, 10:58 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Matthes píše: Ten silent ti v prvni zatacce uleti Sadra: odkdy ma kyvka sikmy rameno?
jo takhle já myslel že to chce obráceně
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
8.2.09, 10:59 |
|
|
Marra
|
to jsem si právě myslel, že to ten silent neustojí:(
|
8.2.09, 11:45 |
|
|
|