Autor |
Zpráva |
Ladisco
|
Cukání až trhání do volantu ale ne vždy felicie
Zdravim. Mám felici combi mpi combi najeto 2OO.OOOkm . Z ničeho nic mi začne škubat ve volantu dělá to i př neutrálu a když spomalím tak to uplně trhá když s tim trháním jedu rychleji tak volant rychle kmitá. To škubání se nedá udržet v ruce. Manžety na homokinetických kloubech jsou v pořádku a už jsem s autem od te doby co ho mám najel 15OOOkm a v klidu. Měnil jsem jen celé spodní ramena před rokem. Ted to začalo dělat. Když jedu ráno do práce tak nic z práce ujedu asi 8km a začne to a t je cesta docela dobrá. Vubec netuším co s tim.
|
27.2.09, 19:11 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Martas
|
Re: Cukání až trhání do volantu ale ne vždy felicie
Ladisco píše: Zdravim. Mám felici combi mpi combi najeto 2OO.OOOkm . Z ničeho nic mi začne škubat ve volantu dělá to i př neutrálu a když spomalím tak to uplně trhá když s tim trháním jedu rychleji tak volant rychle kmitá. To škubání se nedá udržet v ruce. Manžety na homokinetických kloubech jsou v pořádku a už jsem s autem od te doby co ho mám najel 15OOOkm a v klidu. Měnil jsem jen celé spodní ramena před rokem. Ted to začalo dělat. Když jedu ráno do práce tak nic z práce ujedu asi 8km a začne to a t je cesta docela dobrá. Vubec netuším co s tim.
Ja bych řekl že to dělá pneu. Zkusit přehodit pneu ze zadku na předek. Co tam máš za značku pneu? Jestli debici tak je vyhod
_________________ Felda 1.6 r.v. 99 stříbrnák
Fanda karbec, lpg r.v. 93 červenej na litákách
|
27.2.09, 19:29 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nejdřív zkus nechat vyvážit kola a když to nepomůže tak to bude homokyneťák
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.2.09, 19:31 |
|
|
Ladisco
|
dával jsem tam letní pneu a myslel jsem že v pohodě. Ráno do práce nic a odpoledne zase to samé. Homokinetický kloub nedělalo by to náhodou pořád. Když mám vyhozený kvalt- neutrál tak to dělá taky když už to začne a při menší rychlosti to je uplně hrozné
|
27.2.09, 19:40 |
|
|
Martas
|
To je nějaká divná závada
|
27.2.09, 19:48 |
|
|
Martas
|
Nic volnýho na nápravě není?
|
27.2.09, 19:49 |
|
|
Ladisco
|
všude malinkatá vule trochu hučí ložiska ani automechanik který se na to zběžně díval tak neví to se s tím projel a zrovna to nic nedělalo zítra se na to bude dívat pod kanálem
|
27.2.09, 19:52 |
|
|
Ladisco
|
No ale před týdnem ani náznak něčeho takového
|
27.2.09, 19:55 |
|
|
Martas
|
Jak jsou na tým přední brzdy? Nemáš extra křivý kotouče a zatuhlý pítky a vodítka ve třmenu?
|
27.2.09, 19:56 |
|
|
Ladisco
|
to nevím ale myslím si že ne. Dělalo by to tuhle věc. Myslíš?
|
27.2.09, 20:01 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
dej plnej rejd a nalož tomu když uslyšíš lupání tak je to ten kloub
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
27.2.09, 20:03 |
|
|
Ondras83
|
Re: Cukání až trhání do volantu ale ne vždy felicie
Martas píše: Ladisco píše: Zdravim. Mám felici combi mpi combi najeto 2OO.OOOkm . Z ničeho nic mi začne škubat ve volantu dělá to i př neutrálu a když spomalím tak to uplně trhá když s tim trháním jedu rychleji tak volant rychle kmitá. To škubání se nedá udržet v ruce. Manžety na homokinetických kloubech jsou v pořádku a už jsem s autem od te doby co ho mám najel 15OOOkm a v klidu. Měnil jsem jen celé spodní ramena před rokem. Ted to začalo dělat. Když jedu ráno do práce tak nic z práce ujedu asi 8km a začne to a t je cesta docela dobrá. Vubec netuším co s tim. Jestli debici tak je vyhod
ho**o.....
dej vyvážit kola, pak všechno přejdi, aby bylo utažený a číhni na řízení, jeslti není vymlácený to pouzdýrko...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
28.2.09, 10:25 |
|
|
Ladisco
|
kolama to není měl jsem tam jen abych vědl letní a dělalo to taky ale je divné že to ráno do práce asi 15km je v pohodě a zpátky ujedu asi 8km možná že ten kus je horší cesta tak to začne
|
1.3.09, 10:24 |
|
|
Ondras83
|
Ladisco píše: kolama to není měl jsem tam jen abych vědl letní a dělalo to taky ale je divné že to ráno do práce asi 15km je v pohodě a zpátky ujedu asi 8km možná že ten kus je horší cesta tak to začne
všechny čepy a řízení...máš dobrou geometrii?....a nedělá to takhle náhodou jen cesta???
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
1.3.09, 10:38 |
|
|
Drak
|
Rozhoď si poloosy a zatoč vnějšíma kloubama, jestli se některej bude zadrhávat, tak ho vyměň.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
1.3.09, 10:43 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|