|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Litani volantu od 80km/h do 110km/h
Autor |
Zpráva |
jarda
|
Litani volantu od 80km/h do 110km/h
mam tento problem u rapida, kola jsou nove vyvazena a nebouchla, nove svislaky, kulaky OK, udajne menene kotouce, ale ja je nedaval.....
nevite cim by to mohlo byt? napadaji me jen ty kotouce a naboje? je to docela neprijemne, kdyz jezdite hodne po dalnici nebo po 1. tride.....
jeto jeden z mala problemu, kterej u auta se mi nedari vyresit, pokazdy mi to dela auto ktere ma uz dost za sebou, moje favo melo 500tis. vse na naprave nove a nepodarilo se mi to, roadster mi to nedela, nastesti
no a rapid ma asi 270tis. km a zase je tu ten problem.....
moc dekuji za odpovedi
_________________ MTX 7-06 Roadster a Rapid 146X LPG - super auto na 40tis. km/rok
www.mtxroadster.wz.cz
|
9.8.06, 17:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
jarda
|
tak zrovna koukam do ceniku pronda a kotouc 130 250kc, to by slo, jen aby to nebyl nejakej polskej hazejici smejd
fakt to nikdo nevyresil? ted jsem zrovna mluvil s clovekem, kterej ma podobny problem a take nevi, co s tim...
_________________ MTX 7-06 Roadster a Rapid 146X LPG - super auto na 40tis. km/rok
www.mtxroadster.wz.cz
|
10.8.06, 11:23 |
|
|
jarda
|
dnes jsem byl u mechanika a rikal futro v hrebenu, je to mozny? me se to nejak nezda.....
www.mtxroadster.wz.cz
|
11.8.06, 14:29 |
|
|
Peter50kw
|
Moze to byt pneumatikami
|
13.8.06, 08:27 |
|
|
jarda
|
Peter50kw píše: Moze to byt pneumatikami
a bylo by na nich neco videt? nerovnomernosti apod.? oni byly chvilku na predku na felde a nedelalo to nic, ale ta ma tezkej predek a jinou napravu....
www.mtxroadster.wz.cz
|
13.8.06, 18:24 |
|
|
ferrari
|
A skúšal si vameniť predné-zadné kolesá...na vylúčenie pneumatík, resp. diskov...
Inak, pokiaľ by bolo niečo nevyvážené, volant by triasol, ale nebehal zprava-doľava. Ak vylúčiš disky a pneu, tak potom ozaj náboj, alebo kotúč, neverím, že neičo na náprave. Otec mal "vydýchanú" celú napravu (zvisláky, guláky) a nič netriaslo ani pri 120 km/h.
Ja by som tiež tipoval disky, alebo pneu...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
13.8.06, 20:17 |
|
|
jarda
|
ferrari píše: A skúšal si vameniť predné-zadné kolesá...na vylúčenie pneumatík, resp. diskov... Inak, pokiaľ by bolo niečo nevyvážené, volant by triasol, ale nebehal zprava-doľava. Ak vylúčiš disky a pneu, tak potom ozaj náboj, alebo kotúč, neverím, že neičo na náprave. Otec mal "vydýchanú" celú napravu (zvisláky, guláky) a nič netriaslo ani pri 120 km/h.
Ja by som tiež tipoval disky, alebo pneu...
to nemohu, protoze mam vzadu kola 4x100 na podlozkach se zmenou roztece, to na predek nedam, prave jsem si chtel nechat uravit naboje na predku
ale delalo to i na zimakach.... jinak na naprave, co nebylo ok je nove..., kotouce udajne byly davane, tak jsem je nechal....
a nemel tvuj otec prevodku-snek? tam se to ztrati.....
www.mtxroadster.wz.cz
|
14.8.06, 15:42 |
|
|
ferrari
|
jarda píše: ferrari píše: A skúšal si vameniť predné-zadné kolesá...na vylúčenie pneumatík, resp. diskov... Inak, pokiaľ by bolo niečo nevyvážené, volant by triasol, ale nebehal zprava-doľava. Ak vylúčiš disky a pneu, tak potom ozaj náboj, alebo kotúč, neverím, že neičo na náprave. Otec mal "vydýchanú" celú napravu (zvisláky, guláky) a nič netriaslo ani pri 120 km/h.
Ja by som tiež tipoval disky, alebo pneu... to nemohu, protoze mam vzadu kola 4x100 na podlozkach se zmenou roztece, to na predek nedam, prave jsem si chtel nechat uravit naboje na predku ale delalo to i na zimakach.... jinak na naprave, co nebylo ok je nove..., kotouce udajne byly davane, tak jsem je nechal.... a nemel tvuj otec prevodku-snek? tam se to ztrati.....
Otec má Š130 (síce paradoxne s motorom Š120) r.v.88; takže žiaden šnek...
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
15.8.06, 20:10 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|