Autor |
Zpráva |
HaBaKuK
|
jak shodit kulák?
zdravim, tak mi přes zimu popraskaly manžety na řízení, a když jsem je chtěl teď vyměnit, tak jsem se zasekl na tom, že mi nejdou vyháknout kuláky. Máte na to nějakej fígl jak to v domácích podmínkách udělat? postavit to za šroub na panenku nepomohlo
_________________ Škoda Felicia GLXi - "Žába" (136 BMM, r.v:96)
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=14845
|
15.3.09, 12:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
fatal
rejpal
|
Stahovákem.
|
15.3.09, 12:15 |
|
|
Šemik
|
Případně kladivo třebaže to není hezký způsob
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
15.3.09, 12:17 |
|
|
fatal
rejpal
|
Šemik píše: Případně kladivo třebaže to není hezký způsob
Kladivo nebrat, co nejde kladivem, to jde stahovákem...
|
15.3.09, 12:18 |
|
|
Carlos
Mistr mechanik
|
Pokud budeš dávat nový, tak se klíďo opři kladívkem, nic se nestane, já to dělal taky tak.
_________________ Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule Škoda 105S -> 135S Konec již brzy Škoda 105L Začátek snad již brzy
|
15.3.09, 12:20 |
|
|
HaBaKuK
|
Carlos píše: Pokud budeš dávat nový, tak se klíďo opři kladívkem, nic se nestane, já to dělal taky tak.
aaa když ho potřebuju ještě zachránit a nemám stahovák?
|
15.3.09, 12:28 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
HaBaKuK píše: Carlos píše: Pokud budeš dávat nový, tak se klíďo opři kladívkem, nic se nestane, já to dělal taky tak. aaa když ho potřebuju ještě zachránit a nemám stahovák?
taky kladivem akorát musíš mlátit na těhlici z boku
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
15.3.09, 12:31 |
|
|
HaBaKuK
|
Sadra17 píše: HaBaKuK píše: Carlos píše: Pokud budeš dávat nový, tak se klíďo opři kladívkem, nic se nestane, já to dělal taky tak. aaa když ho potřebuju ještě zachránit a nemám stahovák? taky kladivem akorát musíš mlátit na těhlici z boku
ok, jdu to zkusit
|
15.3.09, 12:34 |
|
|
Nepér
|
Bavíme se o vyražení čepu řízení z těhlice? Na to je geniální náhradní způsob:
1) Zvednout auto a a sundat kol
2) Vytáhnout závlačku a povolit matku na čepu tak, aby končila zároveň se závitem.
3) Pod čep postavit komínek z cihel a povolením heveru opřít celou váhu auta na tu o tu povolenou matku na čepu.
4) Bacit kladivem shora na těhlici (nemlátí se zdola, takže se nemasí horní uložení).
5) Přizvednout heverem, povolit matku, vytáhnout čep a hotovo.
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
15.3.09, 12:54 |
|
|
Mefistofeles
|
A nebo kdyby někdo chtěl mám v garáži stahovák na kuláky řízení nechám za pár korun
|
15.3.09, 13:15 |
|
|
HaBaKuK
|
Nepér píše: Bavíme se o vyražení čepu řízení z těhlice? Na to je geniální náhradní způsob:
1) Zvednout auto a a sundat kol 2) Vytáhnout závlačku a povolit matku na čepu tak, aby končila zároveň se závitem. 3) Pod čep postavit komínek z cihel a povolením heveru opřít celou váhu auta na tu o tu povolenou matku na čepu. 4) Bacit kladivem shora na těhlici (nemlátí se zdola, takže se nemasí horní uložení). 5) Přizvednout heverem, povolit matku, vytáhnout čep a hotovo.
tak přesně o to jsem se snažil a ani se nehne.... zkusim neco vetsiho nez 2kg palici
|
15.3.09, 13:58 |
|
|
Drak
|
bod 1 a 2 stejně, pak vzít kladivo a jebnout po tom železe, co do něho leze kulák kolmo na osu čepu, dvě rany a je venku.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
15.3.09, 14:12 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Drak píše: bod 1 a 2 stejně, pak vzít kladivo a jebnout po tom železe, co do něho leze kulák kolmo na osu čepu, dvě rany a je venku.
tak tak a neboj se přitlačit
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
15.3.09, 14:32 |
|
|
Jiri
|
Drak píše: bod 1 a 2 stejně, pak vzít kladivo a jebnout po tom železe, co do něho leze kulák kolmo na osu čepu, dvě rany a je venku.
normlane z boku kolmo k ose kulaku..nekdo mlati po zavitu celej ho rozmlati a stejne nic...lepsi velky kladivo a spravnou ranu z boku a je to
ja mam tohle cervene oznacenej stahovak na kulaky...modre ty vidlicka je na spodni cepy...ale ta znici manzetu vetsinou tak ji pouzivam hlavne kde pak pujde cep novej..a nebo i opatrne se da udelat a manzetu neznicit zalezi jak je to zarezle
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
15.3.09, 14:49 |
|
|
kajoxx
|
vymena manziet ide aj bez stahovania gulaku, uz to tu raz bolo sam som to nedavno skusal
1. zdvihnut auto
2. povolit istiacu matku gulaku o kusok, aby sa uvolnila od capu
3. otacat tycou riadenia tak aby sa vykrucala z gulaku
4. vytocit von istiacu maticu, pricom si treba poznacit pocet otacok, kvoli zachovaniu zbiehavosti
5. stiahnut staru a natiahnut novu manzetu
6. istiacu matku na povodne miesto, a nasledne tyc riadenia zasktrutkovat do gulaku, zaistit matku
tot vse
ale to vyrazenie gulaku von by ma celkom zaujimalo, potrebujem tam dat novy, no trapim sa s tym uz dobry mesiac, a nechce ist von potvora
auto mam pred barakom na parkovisku, takze podmienky obmedzene, skusal som to uz az spustit na drevene poleno a potom zhora cez prilozku mlatit do tehlice, ale nic,
zboku tiez rovnako, asi mam male kladivo... stahovak sa mi kupovat novy moc neoplati, ak by niekto mal nejaky nazvys nech da vediet dik
_________________ Škoda Forman GLXi 781.136B=BMM, 50kw, 1994, 145 tis. km, biely
|
16.3.09, 21:12 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|