|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Lupání které je cítit v podlaze řidiče
Autor |
Zpráva |
Martin Čapka
|
Favorit r.v.1994 Nemá tady někdo tuhle zkušenost: Pří rozjezdu nebo brždění je slyšet a zároveň cítit lupnutí v podlaze jakoby u zadního silentbloku přední nápravy.Nevím jeslti je to možné,ale slyšel jsem že to může být prohýbání kastle podlahy, která je zhnilá. Chci zkusit vyměnit silenbloky,ale nevím jestli to má cenu,nevypadjí že by byly úplně špatný.Děkuji za radu.
|
28.3.09, 16:47 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jiri
|
no a je to zhnile....? mas tam ty novejsi kdyz je to rok 94 s temi nebyva moc problem..spise s temi starsimi...ale silentblok muze vypadat....a pritom muze byt spatnej chce to na zvedak vzit paku a zkontrolovat jestli drzi
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
28.3.09, 17:16 |
|
|
varok
|
Těch pár korun už nikoho nezabije ne? Já bych je preventivně vyměnil a alespoň je o jednu možnost závady méně.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
28.3.09, 18:15 |
|
|
Kristensen
|
Už jen když je budeš měnit tak se dá poznat zda je podlaha KO jednak to poznáš pohledem protože budeš muset zalízt pod auto a za druhé ty šrouby co drží silentblok jsou zašroubovány do podlahy, doporučuju nadzvednout koberec pod nohama a tam budou ty šrouby kousek koukat tak ty konce odrbat kartáčem a něčím na povolení postříkat, protože poslední dobou ty šrouby nejdou ven a není problem ho utrhnout.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
28.3.09, 18:49 |
|
|
Martin Čapka
|
Jiri píše: no a je to zhnile....? mas tam ty novejsi kdyz je to rok 94 s temi nebyva moc problem..spise s temi starsimi...ale silentblok muze vypadat....a pritom muze byt spatnej chce to na zvedak vzit paku a zkontrolovat jestli drzi Měl jsem to zvedlé a lomcoval jsem s tím pajzrem, na tom silentbloku toho není moc vidět,vypadá relativně zdravě, no a podlaha pří lámání pajzrem se prohýbá,ale jen minimálně. Trochu rezu tam je taky ,ale jestli je to prohnilý celý to nevím,protože je to natřený tlumexem či něčím takovým.Musel bych to nejspíš odšroubovat abych viděl víc, ale hlavně abych to pak neukroutil.
|
28.3.09, 19:47 |
|
|
michalkatka
|
Re: Lupání které je cítit v podlaze řidiče
Martin Čapka píše: Jiri píše: no a je to zhnile....? mas tam ty novejsi kdyz je to rok 94 s temi nebyva moc problem..spise s temi starsimi...ale silentblok muze vypadat....a pritom muze byt spatnej chce to na zvedak vzit paku a zkontrolovat jestli drzi Měl jsem to zvedlé a lomcoval jsem s tím pajzrem, na tom silentbloku toho není moc vidět,vypadá relativně zdravě, no a podlaha pří lámání pajzrem se prohýbá,ale jen minimálně. Trochu rezu tam je taky ,ale jestli je to prohnilý celý to nevím,protože je to natřený tlumexem či něčím takovým.Musel bych to nejspíš odšroubovat abych viděl víc, ale hlavně abych to pak neukroutil.
rameno v silente nemá vôľu do strán máš už tie nové vulkanizované silenty, alebo ešte tie staršie kde je guma samostatná
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
28.3.09, 19:58 |
|
|
Martin Čapka
|
Re: Lupání které je cítit v podlaze řidiče
rameno v silente nemá vôľu do strán máš už tie nové vulkanizované silenty, alebo ešte tie staršie kde je guma samostatná [/quote]
To nevím já tohle nepoznám,ale zkusím to zjistit
|
28.3.09, 20:47 |
|
|
Jiri
|
ja predpokladam ze ma ty nove protoze ty stare ja sem to daval na favorita doma najelo to asi 2000km a klepe to stejne..pritom tam vule nejak extra neni..ty nove jsou lepsi
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
29.3.09, 13:12 |
|
|
NOVON
|
JIRI: No o moc to novější provedení lepší není..Já je taky měnil a po 2 tis.km to zase jemně klepká,ale kašku na to,na STK říkal,že je to v pohodě,vůle minimální..Asi to tak u těch našich šroťáčků tak je..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
29.3.09, 19:13 |
|
|
NOVON
|
JIRI: No o moc to novější provedení lepší není..Já je taky měnil a po 2 tis.km to zase jemně klepká,ale kašku na to,na STK říkal,že je to v pohodě,vůle minimální..Asi to tak u těch našich šroťáčků tak je..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
29.3.09, 19:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|