zdravím,stala se mi taková věc- v zimě jednou do práce byla pod vrstvou sněhu schovaná díra v silnici a jak "naschvál" jsem jí trefil,ale koukal jsem potom i na řízení a tak a nic viditelnýho jsem neviděl.Čas šel dál,je po zimě a teď se mi občas stane,že když najedu na nějakou nerovnost - "rozhodí" mi to předek-jediný co pomůže tak je zpomalení-nikdy se mi tohle nestalo,může někdo poradit?Moc děkuju
4.4.09, 10:52
Reklama
Reklama
Matthes
Hliník navždy.
Vse prohlidni, nech zmerit sbihavost a uvidi se, takle od stolu se to tezko vyresi. Mohla se treba ridici tycka ohnout nebo neco takoveho. Gumy a disky taky omrkni
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
4.4.09, 11:10
Nepér
Jestli propružení má vliv na odchylky ve směru zatáčení kola, určitě je něco špatně, otázkou je co, protože jediný nastavitelný parametr je sbíhavost - změnou dálek řídících tyček. Špatná sbíhavost se projevuje zejména sjížděním pneumatik zevnitř, rozhodně nezpůsobí to co popisuješ.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 44 návštevníků