Autor |
Zpráva |
v.kalandra
|
Rada pro blba
Je mi to trochu trapný přijít s tímhle problémem, ale......
Jak jsou manžety na poloosach, tak jsou staženy páskou kovovou. A teď ten problem, je nějakej zpusob jak tam dát tu pásku zpátky? Sral jsem se s tim asi hodinu a dostal jsem ji tam,to jo, ale ta manžeta je pořád volná a když jedu tak mám okolo ní zaházený auto od vvazelíny.
Napadlo mně tam dát ty klasicky motex pásky stahovací na šroub, ale bojim se toho že to pak bude "nevyvážený" a bude to dělat nějaký vybrace či jinej bordel....
Ale co nevim, tak ta páska u kola, ta větší, tak tu tam sotva nasadim nějak abych se tam dostal, takže nejakou radu jak ji tam dat pohodlněji? A tam ani tu univerzalni pasku dat asi nemuzu protože tam neni dost místa pro ten "šroub" aby se tam otáčel.....
Co s tím S univerzalni paskou se tam nedostanu a original pasku tu nestáhnu na fest aby to těsnilo
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
29.3.09, 12:13 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Šemik
|
Na autě to asi půjde špatně, není tam moc místa.. venku to jde relativně dobře. Co to stáhnout nějakým ne uplně tenlým vázacím drátem jestli máš? Každopádně ta sponka by tam být měla.
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
29.3.09, 12:17 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
novou pásku na manžetu nevymejšlej něco co už je dávno vymyšlený
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.3.09, 12:18 |
|
|
Kukyn
Příspěvky: 360 Bydliště: Lipovec,okres Blansko,kraj Jihomoravský,stát ČR
|
určitě novou pásku.
_________________ Škoda Favorit 136L 46kW
|
29.3.09, 12:24 |
|
|
michalkatka
|
Re: Rada pro blba
to som riešil aj ja, veselo tam daj také veľké uni jednorázové plastové pásky a drží to dobre....
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
29.3.09, 12:25 |
|
|
v.kalandra
|
Sadra17 píše: novou pásku na manžetu nevymejšlej něco co už je dávno vymyšlený
No ja tam davam novou, ale jak rikam, nestahnu ji tak, aby to tam těsnila.
No s tim dratem to neni nejhorší napad čoveče, navrtat tu pasku a stahnout ji za pomoci dratu...
Ja ji ted stahoval jen šroubovakem a rukou no, na jeden zoubek, víc jsem se nedostal
_________________ Favorit 136L + LPG LovTec (Ořechově hnědý SYC6655) Yamaha Virago 750
|
29.3.09, 12:25 |
|
|
v.kalandra
|
michalkatka píše: to som riešil aj ja, veselo tam daj také veľké uni jednorázové plastové pásky a drží to dobre....
Plastové?? Něco jako elektrikářskou stahovačku??
Ja puvodně myslel ty univerzalni kovovy spony. nad tou elektrikářskou jsem taky premyšlel, ale zavrhl jsem ji že bych to asi moc nestáhl
|
29.3.09, 12:27 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
musí bejt na oba zoubky občas to de blbě ale musí to tak bejt
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
29.3.09, 12:27 |
|
|
Kukyn
Příspěvky: 360 Bydliště: Lipovec,okres Blansko,kraj Jihomoravský,stát ČR
|
jakou tam máš?? tuto:http://www.olejshop.cz/xVP-spona-manzety-rizeni-(114508601)-favorit
pak jsou ješte takovy ktery davame na citroeny a ty jsou že se stahnou spešo kleštema a pak ohnou a jsou super a dokonaleto stahnou
_________________ Škoda Favorit 136L 46kW
|
29.3.09, 12:29 |
|
|
v.kalandra
|
Kukyn píše: jakou tam máš?? tuto:http://www.olejshop.cz/xVP-spona-manzety-rizeni-(114508601)-favorit pak jsou ješte takovy ktery davame na citroeny a ty jsou že se stahnou spešo kleštema a pak ohnou a jsou super a dokonaleto stahnou
Ne ja mam ty kovovy, na ty kleště právě asi.... Ja jsem si rikal jaky plastovy pasky, o čem to ten michal mluví a on mysli asi tyhle no....Neveril bych tomu,kov je kov
Naposledy upravil v.kalandra dne 29.3.09, 12:36, celkově upraveno 1
|
29.3.09, 12:35 |
|
|
michalkatka
|
v.kalandra píše: michalkatka píše: to som riešil aj ja, veselo tam daj také veľké uni jednorázové plastové pásky a drží to dobre.... Plastové?? Něco jako elektrikářskou stahovačku?? Ja puvodně myslel ty univerzalni kovovy spony. nad tou elektrikářskou jsem taky premyšlel, ale zavrhl jsem ji že bych to asi moc nestáhl
áno, elektrikárske, také veľké....
takéto, ale vhodnej veľkosti...
|
29.3.09, 12:35 |
|
|
v.kalandra
|
No uvidíme, já tam zítra naseru teda ty elektrikářský.... nejdřív se ale ještě poptám někde v servisu, jestli nemaji ty kleště...jestli by nebyly tak hodní...(cca 200kč)
|
29.3.09, 12:38 |
|
|
Ondras83
|
měl sem elektrikářskou, spadla, dal sem tam origo, co se tam dává, dáš ji za oba zoubky a smáčkneš štípačkama...co řešíš?..hoď foto, co tam kutíš, vono je víc typů těch pásek
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
29.3.09, 12:46 |
|
|
v.kalandra
|
Ondras83 píše: měl sem elektrikářskou, spadla, dal sem tam origo, co se tam dává, dáš ji za oba zoubky a smáčkneš štípačkama...co řešíš?..hoď foto, co tam kutíš, vono je víc typů těch pásek
Foto...no fotku te pasky hledam na netu,problém je základní v tom, že tu pásku nedotáhnu na 2 zoubky jak říkáš...zmáčknout ji by byl problém poslední
Fotku z podauta taky teď nedám, protože auto mam už na kolech
Foto here: http://www.autodoplnkyfro.cz/k%C5%99%C3 ... -4742.html
podobnou sponu mam, klasiku co se ma pak zmáčknout
Naposledy upravil v.kalandra dne 29.3.09, 12:53, celkově upraveno 1
|
29.3.09, 12:49 |
|
|
michalkatka
|
Ondras83 píše: měl sem elektrikářskou, spadla, dal sem tam origo, co se tam dává, dáš ji za oba zoubky a smáčkneš štípačkama...co řešíš?..hoď foto, co tam kutíš, vono je víc typů těch pásek
mám tam takú veľkú elektrikársku a zatiaľ drží.... (takú hrubú 8mm cca)
|
29.3.09, 12:50 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|