Autor |
Zpráva |
blbecek69
|
rada na manzety
potreboval by som na moju 130 zohnat manzeny na zadne poloosi ale v techne ich nemaju ze sa nevyrabaju
je to pravda popripade kaj sa daju zohnat abo cim nahradit
_________________ Škoda 130L motor favo 136
riešim auto nie pravopis
|
19.5.09, 21:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
MATTESS
|
co mi doporučil jeden kolega - vnitřní favo, vnější felicie, nejlépe od GOMETu
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
19.5.09, 22:53 |
|
|
blbecek69
|
ja som sa dnes bavil s mechanikom a ze tam pasuju manzety z fava zo starsieho typu ale ten gomet skusim urcite nerad by som menel manzety kazdy rok
riešim auto nie pravopis
|
20.5.09, 09:03 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
nejlíp kdybys sehnal Rubena manžety
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
20.5.09, 14:10 |
|
|
blbecek69
|
no jo zatial som ale zohnal ceske neake gumokov ci neako tak ale skusim pobehat este dalsie techny
riešim auto nie pravopis
|
20.5.09, 17:03 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Sadra17 píše: nejlíp kdybys sehnal Rubena manžety
Rubena zadne manzety nedelala, nedela a delat nebude. Je to pouze fama, ze neco takoveho existuje...
Nema cenu kupovat cokoliv jineho, nez GOMET(ty maj v autokelly). Jak jiz MATTESS sdelil, nejlepsi kombinace je na Vnitrni v Fava a vnejsi z Fava/Fel(proste vnejsi na favo ci stary model felicie)...
Obecne poznas kvalitni manzetu tak, ze jeji vlatnosti se spice blizi zvykacce nez pet lahvy. Manzety musi byt po cuchu jasne gumove. A samozrejme musi byt ohebne a do jiste miry vsude stejne tluste...
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
Naposledy upravil Majlanky dne 21.5.09, 07:37, celkově upraveno 1
|
20.5.09, 21:42 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Majlanky píše: Jak jiz MATTES sdelil
Achjo
No mas recht... Nejhorsi jsou ty cinsky plastovy s vyrazenym F Ja teda mam nejaky s medvidkem a zatim bez problemu
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
20.5.09, 21:58 |
|
|
MATTESS
|
Matthes: njn, klasika
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
20.5.09, 22:41 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Omlouvam se Matthese uz sem se naucil ale u MATTESSE jsem zapomnel na jedno S.
Jinak ty s vyrazenym F rozhodne nejsou z nejhorsich a nejsou z Ciny. Oboje jsou zase famy. Exkluzivne pro vas, jsem se rozhodl zverejnit clanek ktery jsem sepsal pro muj budouci web. Rad bych upozornil, ze jsem na tom stravil dost casu, obepisovanim ruznym firem a obyhanim obchodu a proto bych byl rad kdyby se to neobjevilo nikde ke stazeni nikde jinde. Klidne predavejte link ale ne soubor. Dik. Jinak o manzetych se pise hned ze zacatku. Ale kdo delal, dela nebo bude delat repasy nebo se chce dozvedet neco o suchych poloosach, urcite si to prectete cele. POsledni vec, jsou tam pravopisne chyby a asi jich nebue nejmin tak mne omluvte je to pouze beta verze.
Link na stazeni najdete u me v Garazi na 13 strane: http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.p ... 61c#264732
|
21.5.09, 07:47 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No vidis, to me prekvapuje ze ty manzety s F nejsou z polska/ciny a podobnych srackovych zemi Kazdopadne bych je nedoporucoval protoze co jsem zkoumal tak sou hrozne tvrdy az plastovy, to vydrzi tak mesic nez popraska
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
21.5.09, 08:03 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Matthes píše: No vidis, to me prekvapuje ze ty manzety s F nejsou z polska/ciny a podobnych srackovych zemi Kazdopadne bych je nedoporucoval protoze co jsem zkoumal tak sou hrozne tvrdy az plastovy, to vydrzi tak mesic nez popraska
Jj, jak se doctes v clanku tak sou to cesky manzety. Je fakt, ze jsou dost plastovy a s tim souvisi i jejich elasticnost ale furt jsou to jedny z tech lepsich... V jednom clanku jsem cet, ze dotycnemu vydrzeli 12000 Km a pak sli do kopriv. Jinak za ohlasi na clanek budu jenom rad a kdyby to slo tak do Garaze...
|
21.5.09, 08:12 |
|
|
blbecek69
|
riešim auto nie pravopis
|
21.5.09, 12:58 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
blbecek69 píše: manzety som kupil GOMETY ale vazelinu mi dali ku tomu neaku grafitovu ta ze je origo na to je od GKN Automotive odkaz na fota manzet a tej vazeliny:
Hele to jsou ale manzety na novy typ fava/felicie. S tim repasy 130 poloos neudelas... To musi byt, jak jsem jiz avizoval manzety na stary typ fava... Fotky mas v tom mem clanku...
|
21.5.09, 15:04 |
|
|
blbecek69
|
ja som pytal manzety na stary typ a toto ze su manzety na stare favo,toz zeby sa ojebkali?
ja tam radsej este skocim sa optat,pre istotu
riešim auto nie pravopis
|
21.5.09, 16:51 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
blbecek69 píše: ja som pytal manzety na stary typ a toto ze su manzety na stare favo,toz zeby sa ojebkali? ja tam radsej este skocim sa optat,pre istotu
No to se nemusis ptat, to jim proste oznam. Ty ktery potrebujes jsou vyfoceny v tom mym clanku...
|
21.5.09, 17:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|