Autor |
Zpráva |
darklord
|
Vazelina do klbov poloosi
co kupit na repas poloosi na vlecku? v obchodaku mi nukali akysi mogul, ale tej znacke nejako extra neverim. Poradte nieco (nie-mogul), hlavne ma zaujima druhy, pripadne konkretne oznacenie.
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
22.7.09, 15:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
Kompletni clanek : http://download.cz.hellshare.com/repase ... f/358348... Jinak ve zkratce, tuk do techhle kloubu se jmenu "tuk do homokinetickych kloubu". Kdyz pujdes do mototechny budou vedet. Mnozstvi jaky tam dat se doctes v clanku(80g vnejsi a 100g vnitrni)... Je to takova cerna, hodne se tahnouci vazelina(neni to grafitka)...
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
22.7.09, 16:59 |
|
|
darklord
|
to pdfko som videl. ale zaujima ma konkretna vazelina... pac mi v kazdom shope nukaju len ten debilny mogul, a s tym nechcem mat nic spolocne
|
22.7.09, 19:17 |
|
|
Ondras83
|
darklord píše: to pdfko som videl. ale zaujima ma konkretna vazelina... pac mi v kazdom shope nukaju len ten debilny mogul, a s tym nechcem mat nic spolocne
MOGUL...to sou dneska oleje a mazací prostředky, který se řaděj ke špičce na trhu....podle toho je i cena
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
22.7.09, 20:27 |
|
|
michalkatka
|
darklord píše: to pdfko som videl. ale zaujima ma konkretna vazelina... pac mi v kazdom shope nukaju len ten debilny mogul, a s tym nechcem mat nic spolocne
ja používam nejaký Slovnaft Madit LT 2M (alebo tak nejak ) je na tom písané že je to priamo aj na homokynetické kĺby atomobilov...
ak by si veľmi chcel môžem presne pozrieť pixlu...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
22.7.09, 20:29 |
|
|
darklord
|
Ondras83 píše: darklord píše: to pdfko som videl. ale zaujima ma konkretna vazelina... pac mi v kazdom shope nukaju len ten debilny mogul, a s tym nechcem mat nic spolocne MOGUL...to sou dneska oleje a mazací prostředky, který se řaděj ke špičce na trhu....podle toho je i cena
teraz neviem ci to bolo myslene ironicky, ale lacnejsie oleje/maziva ako mogul som este nevidel.
|
22.7.09, 22:03 |
|
|
darklord
|
idealne mam na mysli znacky valvoline/castrol/shell ale mogul/ekolube/atd moc nemusim
|
22.7.09, 22:05 |
|
|
darklord
|
BOZE! tuto robotu neprajem ani nejvecsiemu nepriatelovi.... som ani nevedel kolko nadavok poznam dneska. dufam ze uz nikdy viac toto robit nebudem
|
24.7.09, 17:23 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Sou horsi veci
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
24.7.09, 17:24 |
|
|
darklord
|
Matthes píše: Sou horsi veci
na aute? myslel som si ze su to presahy ale poloosi jednoznacne vedu... a ak to nahodou budem robit niekedy v buducnosti tak tam nahadzem klasicke spony na srob - z tychto nacvakavacich patentov by smo sa posral
|
24.7.09, 17:30 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
třeba v auto kelly mají tuk v tubě jak silikon že ho tam prdneš pistolí, zatím jsem ho nekupoval ale asi se na to dám že se nezasereš miloš
|
25.7.09, 13:35 |
|
|
darklord
|
slovacek.milos píše: třeba v auto kelly mají tuk v tubě jak silikon že ho tam prdneš pistolí, zatím jsem ho nekupoval ale asi se na to dám že se nezasereš miloš
no ja som nakoniec kupil valvoline - tiez to vypadalo ze to je tuba do pistole ale na moje velke prekvapenie to nebola tuba do pistole len si zhodil viko a vyberal klasika prstom.
|
25.7.09, 15:42 |
|
|
Ondras83
|
darklord píše: Ondras83 píše: darklord píše: to pdfko som videl. ale zaujima ma konkretna vazelina... pac mi v kazdom shope nukaju len ten debilny mogul, a s tym nechcem mat nic spolocne MOGUL...to sou dneska oleje a mazací prostředky, který se řaděj ke špičce na trhu....podle toho je i cena teraz neviem ci to bolo myslene ironicky, ale lacnejsie oleje/maziva ako mogul som este nevidel.
ironicky to myšleno nebylo...
práce to je hrozná pro mě proto, že sem strašně zasranej a nestačej hadry, všechno je od vazeliny, ale ty háčky, zahákneš, poboucháš kladívkem, smáčkneš štípačkama a jedeš další
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
25.7.09, 15:45 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
slovacek.milos píše: třeba v auto kelly mají tuk v tubě jak silikon že ho tam prdneš pistolí, zatím jsem ho nekupoval ale asi se na to dám že se nezasereš miloš
my sme praktikovali tohle s maznicí a jehlou nasadíš manžetu na kloub báš sponu a od poloosy pod manžetu prostrčíš jehlu párkrát zapumpuješ a je to
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
25.7.09, 17:51 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27229 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Ondras83 píše: práce to je hrozná pro mě proto, že sem strašně zasranej a nestačej hadry, všechno je od vazeliny, ale ty háčky, zahákneš, poboucháš kladívkem, smáčkneš štípačkama a jedeš další
to odněkud znám nejhorší práce a hned potom sou brzdy
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
25.7.09, 17:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|