Autor |
Zpráva |
mateskn
|
problem se zadni napravou
zdar,vybe se mi cela poloosa jako ke me a do prevodovky,co to je?lozisko?kdyz jedu po dirach tak se to dost ozyva,buben povoleny neni..a jestli to je lozisko,je slozita vymena?a kolik stoji nove,ja menil jenom cele poloosy
|
3.8.09, 17:04 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vít
Hluchoň
|
do 2 cm to je na trambusu uplne normalni
|
3.8.09, 17:32 |
|
|
mateskn
|
joj zapomel jsem napsat ze to je na 120 mam stach at me to kolo nepredbehne
|
3.8.09, 20:00 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Posunuty krouzek na poloose, kolo ti upadne a rozbijes si hubu jestli to hned nevyresis
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
3.8.09, 20:02 |
|
|
mateskn
|
vubec nevim jaky krozek myslis no zhodim pakny a podivam se na to
|
4.8.09, 09:50 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Tak to krouzek neuvidis jelikoz je za loziskem.
|
4.8.09, 09:58 |
|
|
mateskn
|
a jak to lozisko mam sundat?potrebuju na to naky stahovak?
|
4.8.09, 10:10 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Otazka je jak moc tam je vule, pokud mala jde to dohnat podlozkama mezi lozisko a buben, ale jestli vetsi je treba krouzek prelisovat, tzn cely rozebrat.
|
4.8.09, 11:04 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Matthes píše: Otazka je jak moc tam je vule, pokud mala jde to dohnat podlozkama mezi lozisko a buben, ale jestli vetsi je treba krouzek prelisovat, tzn cely rozebrat.
nebo se na to vykašlat a sehnat jinou polonápravu
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
4.8.09, 11:07 |
|
|
mateskn
|
jo no asi to vidim na vymenu poloosy,bude to jednoduchsi,tak dik za rady
|
4.8.09, 12:09 |
|
|
LUCAS
|
jo tak mel jsem podobny problem, jenze kolo neslo dovnitr a ven, ale do stran. a vymena poloosy kdyz je prevodovka v aute, to je prasarna jak svina. navic jsem to delal v zime v garazi kde nebylo ani moc mista a jeste k tomu sam. nejhorsi trefit se tam spatky s tou poloosou. uz bych to nedelal. raci celou pulku napravy komplet.
_________________ ŠKODA 120GL, r.v.: 1987, (aktualni konfigurace 136GL)
|
4.8.09, 17:55 |
|
|
ferrari
|
LUCAS píše: raci celou pulku napravy komplet. však tak to asik myslel aj Mateskn.
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
4.8.09, 18:04 |
|
|
mateskn
|
jj normalne celou polonapravu vymenit,to upadavani tech kol na 120 je celkem caste,uz jsem jich videl nekolik cim to je?to prijde proste necekane nebo to zacne prvni klepat,nebo nak se ozyvat....
|
4.8.09, 19:09 |
|
|
LiMaK
|
vklidu jedes a najednou tew predbehne kolo...to se stalo znamemu.
pokud je nekdo prase a jako předzvěst se ozývají nejaké zvuky...tak je to upadnutí kola predpovídáno zmínenými zvuky.
v každem pripade to co je popsané v puvodním dotazu, tak to je typická pricina upadlych kol na kyvce....on ten buben pak totiž blbě sedí na kuželu poloosy, není na nem takrikajic dorván, buben vzhledem k poloose drží jen na pověstném klínku a matici, poloosa se nadmerne namaha a pak se vlastne hned za zavitem s maticí střihne....kolo s 3cm poloosy letí do pole a zbytek poloosy se vesele dotáčí na napravě...a ted si predstavme treba ve 130km/hod kraása
_________________ Vsechny správné vozy mají motor na té správné straně....ferrari,porsche, lambo...a 742
|
17.8.09, 21:15 |
|
|
Mirmar
|
Ahoj taky mám stejný problém kolo zadní nápravy na š105 se mi vysouvá a zasouvá cca 1 cm. taky si myslým že je to ten opěrný kroužek. Auto mám odstavený a zítra na to vlítnu, chci to rozebrat a přelisovat. Jen se pořád bojím toho kloubu v převodovce. Prý se to jen vysune ven ale bojím se až to budu dávat zpátky abych to nedal špatně. Nikdy jsem to na škodověnce ještě nedělal. doufám že po vysunutí mi tam něco nespadne dolů.
|
18.8.09, 15:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|