Autor |
Zpráva |
snoophy6
Tydýt
|
Pružiny Favo
Pred polrokom cca som išiel do mototechny a pýtal som pružiny na Favo...
Týpek sa ma nepýtal aké Favo (Pickup, combi, ....)
Ja som nevedel ze sa to rozlisuje a zistil som to az po namontovaní na predok. Mám to o dost zdvihnuté skusim vlozit foto.......
Nechcel by niekto vymenit??? Môžem dostat za to pokutu???
http://yfrog.com/18snmka024mjx
|
3.9.09, 19:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
M4sterCZ
Junior TW team
Příspěvky: 964 Bydliště: Mezi ostravou a Novým Jičínem...Bílovec
|
POdle mě bys nemel dostat pokutu když si seřídíš světla aby neosilnovaly a svítily jak mají a pohoda
_________________ Škoda Favorit Silver Line 135B BMM 40 kW papírově 136L 46kW:D 2 in 1 Odpočívej v pokoji Škoda Octavia 1,6 MPi Člen Junior TW teamu
|
4.9.09, 13:34 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
Re: Pružiny Favo
snoophy6 píše: Pred polrokom cca som išiel do mototechny a pýtal som pružiny na Favo... Týpek sa ma nepýtal aké Favo (Pickup, combi, ....) Ja som nevedel ze sa to rozlisuje a zistil som to az po namontovaní na predok. Mám to o dost zdvihnuté skusim vlozit foto....... Nechcel by niekto vymenit??? Môžem dostat za to pokutu??? [/img]http://img44.imageshack.us/i/snmka024m.jpg/ [img]http://img257.imageshack.us/i/snmka039.jpg/ [/img]http://img40.imageshack.us/i/snmka044.jpg/ http://yfrog.com/18snmka024mjx
nauc se vkladat fotky !!!
a to z auta delas buggynu na rally? to mas pruziny minimalne z naftove felicie serid si svetla a mas bez problemu na zimu nasad radlici a hura do hor na snih
|
4.9.09, 14:53 |
|
|
kwiko
|
Ale favo ma vpredu len jeden typ pruzin (v troch tolerancnych triedach)... nedali ti na feldu?
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
4.9.09, 17:11 |
|
|
snoophy6
Tydýt
|
neviem..... len ked som to namontoval tak to bolo vysoke... ale bolo mi povedane ze to sadne ........a stale nesadlo.........hmmm
Ked mam pravdu povedat tak mi to vyhovuje bo nesrchnem olejovu vanu ked vozim material na voziku ale blbo to vyzera a uz ma nebavi stale odpovedat co to mam tak vysoko.......
Este som rozmyslal ason dat take gumy na zadne pruziny aby boli vyssie.....
|
4.9.09, 19:45 |
|
|
michalkatka
|
tá prúžina by mala mať na sebe farebné značenie....
fakt mi to pripadá ako s naftovej Feldy...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
5.9.09, 10:13 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
a jsou ty pruziny dobre nasazene na tlumici a nahore v misce ? je tam osazeni pro ukonceni pruziny, pri extrmne blbe montazi by to mohlo udelat nekolik centimetru
|
5.9.09, 10:19 |
|
|
kwiko
|
daj si dozadu pruziny z formana a mas to vyriesene
|
5.9.09, 10:36 |
|
|
snoophy6
Tydýt
|
nasadene su urcite dobre...... no muselmi dat nejake ineeeee......
Vzadu mam este povodne pruziny...........
Keby dam z formana tak to bude tvrdsie nie???
Keby som ich dokazal predat alebo vymenit......ved su v podstate nove.....
Svetla mám nastavené takze poho... len ten vizualny dojem je nanic......
|
5.9.09, 10:45 |
|
|
kwiko
|
snoophy6 píše: nasadene su urcite dobre...... no muselmi dat nejake ineeeee...... Vzadu mam este povodne pruziny........... Keby dam z formana tak to bude tvrdsie nie???
Keby som ich dokazal predat alebo vymenit......ved su v podstate nove..... Svetla mám nastavené takze poho... len ten vizualny dojem je nanic......
Mozem ti posunut sadu formanovych Ja som s mojim off-roadom s pruzinami felicia combi spokojny
|
5.9.09, 10:49 |
|
|
snoophy6
Tydýt
|
kwiko píše: snoophy6 píše: nasadene su urcite dobre...... no muselmi dat nejake ineeeee...... Vzadu mam este povodne pruziny........... Keby dam z formana tak to bude tvrdsie nie???
Keby som ich dokazal predat alebo vymenit......ved su v podstate nove..... Svetla mám nastavené takze poho... len ten vizualny dojem je nanic...... Mozem ti posunut sadu formanovych Ja som s mojim off-roadom s pruzinami felicia combi spokojny
a nemas to tvrde??? na predu to moze byt v poho tam je motor a zataz ale nazadu neviem ci by mi to nebuchalo vsetko.....
|
5.9.09, 10:51 |
|
|
Ondras83
|
mám krátkou feldu a vzadu péra k kombika a je to pohoda...skoro nepoznáš rozdíl, až na to,že se to tolik nenaklání v zatáčkách...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
5.9.09, 14:24 |
|
|
cyz
|
Zjisti co to je za pružiny! Přesně tohle potřebuju na Formana!
Otázka pro ostatní - pasují tam pružiny z Felicie 1,6, 1,9 nebo pick-upa? Potřebuju formana trochu zvednout, tyhle pružiny co tam mám jsou hrozně utahané, předek je ještě dobrý, ale dozadu jak naložím lidi nebo náklad tak málem tahám výfuk po zemi. Hlavně i po prázdnu to výrazně snižuje průchodivost terénem a to je jedna z vlastností která moje auto povyšuje nad všechny nové osobáky které mají kolegové - občas je potřeba jet polní cestou k nějakému odloučenému vysílači nebo i zákazníkovi který má horší příjezdovou cestu, já s formanem ani teď vesměs nemám problém, oni pořád řeší urvané výfuky, občas někdo zůstane viset prostředkem auta na nějakém zlomu což vypadá dost vtipně
|
23.9.09, 12:29 |
|
|
Ondras83
|
jdou tam předek všechno z feldy (co si vymyslíš) zadek jen z favorita, tzn pickup favorit, pickup felda tam nejde, ten má zadní nápravu podobnou oktávce, tzn péro mimo tlumič
tobě bych doporučil dozadu péra z pickupu (tvrdší než forman) no a když ani s tim nebudeš spokojenej, tak nechat udělat podložky pod spodní misku na tlumiči
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
23.9.09, 20:16 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
pod spodni misku na tlumici ? jak to mylsis ? puzina je prece na misce zvrchu
|
23.9.09, 20:49 |
|