Autor |
Zpráva |
blbecek69
|
SILENBLOKY
rozkuchal som prednu napravu a budem na nej menit aj vsetky silenbloky,nasiel som na nete borca co predava tvrde (80 Shore origo maju 55)chcem ich od neho kupit ale znamy mi vravel ze ich tam nemam davat ze by to nemuselo dobre dopadnut nemate s tim niekto skusenosti?
popripade mi napisal ze ma :silenbloky na predni napravu ulozeni ramen (horni 8ks, spodni 8ks), ulozeni stabilizatoru (2+2ks), ulozeni hrebenoveho rizeni (1+1ks),silenbloky tlumicu.
nechcem vyzerat jak blb ale nemate niekto vykres ktore su to vobec tie silenbloky
_________________ Škoda 130L motor favo 136
riešim auto nie pravopis
|
11.9.09, 21:49 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Favorit zadny silenbloky nema. Ani 130.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
11.9.09, 22:14 |
|
|
darklord
|
Matthes píše: Favorit zadny silenbloky nema. Ani 130.
tadydadydadyda
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
11.9.09, 22:18 |
|
|
blbecek69
|
Matthes píše: Favorit zadny silenbloky nema. Ani 130.
tak co mi to potom predava?
riešim auto nie pravopis
|
11.9.09, 22:25 |
|
|
MAJO
|
blbecek69 píše: Matthes píše: Favorit zadny silenbloky nema. Ani 130. tak co mi to potom predava?
silentbloky
_________________ EX Škoda 105S, r.v.1977- odchádza do automobilového neba:( Škoda Forman 136GLX COMFORT LINE r.v.1994 Citroen Xantia Break 2.0HDi r.v.1999
|
11.9.09, 22:27 |
|
|
blbecek69
|
MAJO píše: blbecek69 píše: Matthes píše: Favorit zadny silenbloky nema. Ani 130. tak co mi to potom predava? silentbloky
som sice za kazdu srandu ale on za ne chce 1300kč
riešim auto nie pravopis
|
11.9.09, 22:28 |
|
|
Majlanky
Junior TW team
|
To je pro lidi kteri maji tvrdy pruziny a tlumice aby to nepruzilo nekde kde nema. Jestli nemas upravovano, tak je ti to uplne na nic, ba spis ke skode.. Jiank jsou to ty gumy ktery drzej stabilizator a ty gumy valeckovy co jsou v ramenech predni napravy. Pokud nevis na co to je tak to s velkou pravdepodosti nepotrebujes... A to plati vsude a furt...
_________________ Rapid r.v. 1989 s legalnim 781.136
|
11.9.09, 22:38 |
|
|
blbecek69
|
Majlanky píše: To je pro lidi kteri maji tvrdy pruziny a tlumice aby to nepruzilo nekde kde nema. Jestli nemas upravovano, tak je ti to uplne na nic, ba spis ke skode..
moja max uprava bude asi rozperna tyc medzi tlmice,asi aj silnejsi stabilizator a rozmyslam skratit predne pera aby my klesol predok a preto som si myslem ze my tie tvrde silenbloky pomozu
takze radsej dat origo seriove?
treba sa pozerat po neakej znacke?
riešim auto nie pravopis
|
11.9.09, 22:43 |
|
|
blbecek69
|
Majlanky píše: To je pro lidi kteri maji tvrdy pruziny a tlumice aby to nepruzilo nekde kde nema. Jestli nemas upravovano, tak je ti to uplne na nic, ba spis ke skode.. Jiank jsou to ty gumy ktery drzej stabilizator a ty gumy valeckovy co jsou v ramenech predni napravy. Pokud nevis na co to je tak to s velkou pravdepodosti nepotrebujes... A to plati vsude a furt...
ja to osobne nepotrebujem ale skodovka asi hej
riešim auto nie pravopis
|
11.9.09, 22:44 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
blbecek69: Doporucuju precist toto: http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=7218 Hlavne posledni radky prvniho prispevku
|
11.9.09, 22:47 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
blbecek69 píše: ja to osobne nepotrebujem ale skodovka asi hej
Nojo, jenze kdyz nevis co to je. Vis alespon jak to tam dat? To neni sranda u ty predni napravy
|
11.9.09, 22:48 |
|
|
blbecek69
|
Matthes píše: blbecek69 píše: ja to osobne nepotrebujem ale skodovka asi hej Nojo, jenze kdyz nevis co to je. Vis alespon jak to tam dat? To neni sranda u ty predni napravy
vim kde to je aj co to je len ma pomylelo ked my napisal ze je tam 16 silenblokou mimo stabilizatoru a riadenia
namontovat si to necham mechanikom sice prvy raz ked som spravoval napravu som ich tam dostal aj doma ale radsej nech mi to spravi mechanik ma na to aspon veci
riešim auto nie pravopis
|
11.9.09, 23:06 |
|
|
blbecek69
|
ok promin to t ale precti si moj podpis
riešim auto nie pravopis
|
11.9.09, 23:08 |
|
|
gokralik
|
Matthes píše: blbecek69: Doporucuju precist toto: ... Hlavne posledni radky prvniho prispevku
No...sice tam upozorňuješ na silentblok, ale hned v dalším řádku uvádíš, ať si píšou klidně foneticky.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
11.9.09, 23:16 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
No ja osobne pisu i ctu silentblok.
|
12.9.09, 06:59 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|