Autor |
Zpráva |
skodaDrifter
Tydýt
|
Ako zdvihnut škodovku??
potreboval by som poradit ako zdvinúť škodu M 120L??prosím poradte mi
|
22.9.09, 11:31 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Nepér
|
Asi vzít hever z povinné výbavy a asi ho zasunout do trubky a asi to otáčením kličky zvednout?
_________________ "Šlápněte na to trochu, ať nemusím brzdit!"
|
22.9.09, 11:39 |
|
|
skodaDrifter
Tydýt
|
nie myslim na pruzinach
|
22.9.09, 11:42 |
|
|
MATTESS
|
Kdyby se někdo dokázal vyjádřit.......
Možností je několik - mezizávitový gumy, delší pružiny stejné tuhosti, tužší pružiny stejné délky, kombinace obého.... Záleží o kolik a za kolik (to typuju, že za co nejméně, čili za nic )
Jinak ten hever (když už tu je zmínka) zásadně nepoužívám Pouze snad kdybych píchnul někde na cestě, tak by mi nic jiného nezbylo
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
22.9.09, 11:55 |
|
|
skodaDrifter
Tydýt
|
nopresne tak najlepsie zadarmo a chcel by som predok aj zadok zdvihnut asi o 10cm no nad tymi pruzinami som rozmyslal ael nwm kde ich zohnat
|
22.9.09, 12:01 |
|
|
Ondras83
|
je ti 15 a sehnals škodovku a teď jí chceš zvednout, abys s tim moh krosit někde na louce, lese, poli?...tak se na to vykašli a mazej do školy
jestli ne, tak se omlouvám, ale nepochopil sem, proč zvedat škodovku o 10cm....dozadu pod péra jdou podložky, táta je tam měl, ale pak to udělá Včka jak na 1203ce a v každý zatáčce to ustřeluje jako svině, takže to je totální kravina takhle zvedat kyvku, ale vlečka by asi šla
edit: ustřelovalo to i ve velmi malý rychlosti
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
22.9.09, 12:09 |
|
|
MATTESS
|
Ondras83 píše: ale vlečka by asi šla
než vylítne poloosa
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
22.9.09, 12:18 |
|
|
skodaDrifter
Tydýt
|
no uhadol ale mam to aj na to ale chcem to spravit na zavody no tu o tej skole som si zvolil odbor automechanik a chcem sa nucit nie co co malo kdo vie
no tak nie o 10 cm mozno menej ale chem to mat vyzsie lebo to vsade sucham
|
22.9.09, 12:20 |
|
|
21lucas
Ignorant pravidel
|
skodaDrifter píše: no uhadol ale mam to aj na to ale chcem to spravit na zavody no tu o tej skole som si zvolil odbor automechanik a chcem sa nucit nie co co malo kdo vie no tak nie o 10 cm mozno menej ale chem to mat vyzsie lebo to vsade sucham
kup si Ladu Nivu ta je dost vysoko a je 4x4
_________________ otec: Fobia Sedan HTP m o j e: Citroen C4 1.6HDi FAP auto pro ženu - hračka pro muže
|
22.9.09, 12:25 |
|
|
CROWACK
|
vzhledem ke stylu vyjadřování tipuju žes ještě k zádné automechaničině nečuchnul. Takže pro tebe bude nejjedodušší tam dát kola z TAZky neboli š1203, tam jsou 15", a až přečteš servisní příručku ("dočkal") a něco tě naučí ve škole, buď už budeš vědět sám jak na to, nebo se na to vykašleš
A ještě ti doporučuju jezdit někde kde nepotkáš žádný auto, protože mě dneska ty dovolený děcka bez papírů na silnici pěkně serou, už sem jich pár málem rozjel... ...nějaká křižovatka nebo přednost? co to je? uhni vole teď jedu já... ...a to v tom lepším případě, kolikrát o mě ani nevěděly...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
22.9.09, 12:46 |
|
|
CROWACK
|
až si přečteš tohle a přijdeš na to jak vyměnit pružinu, můžeš si dát dozadu (přední) pružiny ze žigula, to se zvedne celkem dost...
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
22.9.09, 13:01 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
skodaDrifter píše: no uhadol ale mam to aj na to ale chcem to spravit na zavody no tu o tej skole som si zvolil odbor automechanik a chcem sa nucit nie co co malo kdo vie no tak nie o 10 cm mozno menej ale chem to mat vyzsie lebo to vsade sucham
Na zavody chces auto zvedat ? Budes jezdit truck trial se stopetkou nebo co ? Co od toho zvednuti cekas prosim pekne ?
|
22.9.09, 13:12 |
|
|
skodaDrifter
Tydýt
|
diky a do predu mam dat co??keby ze mi este s tym poradis
|
22.9.09, 13:15 |
|
|
fatal
rejpal
|
MATTESS píše: Pouze snad kdybych píchnul někde na cestě, tak by mi nic jiného nezbylo
Na to se rovnou vykašli a dej si do výbavy jakýkoliv jiný hever, neriskuj urvaný držák...
|
22.9.09, 13:17 |
|
|
skodaDrifter
Tydýt
|
Vít píše: skodaDrifter píše: no uhadol ale mam to aj na to ale chcem to spravit na zavody no tu o tej skole som si zvolil odbor automechanik a chcem sa nucit nie co co malo kdo vie no tak nie o 10 cm mozno menej ale chem to mat vyzsie lebo to vsade sucham Na zavody chces auto zvedat ? Budes jezdit truck trial se stopetkou nebo co ? Co od toho zvednuti cekas prosim pekne ?
no sak ked to je amaterske relly tak nebudem to tahat po zemy
|
22.9.09, 13:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|