|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Hejdas
|
Vibrace auta
Čus chlapi mám dotaz mám takovej problém mám feldu 1,9D kombi r.99 kolem 100km/h mi začne vibrovat volant i celé vozidlo se chvěje když jedu pod plynem tak je to slabší když povolim plyn je to výrazně horší problém je v rychlosti od těch 100km/h do těch 120km/h a i když brzdim z těch 120 na 100 tak to má snahu ještě více vibrovat. Už jsem měnil kvůli tomu kompletně přední brzdy, kratší poloosu, závaží na poloo. , i celé řízení s posilovačem, dělá mi to na letních i zimních kolech stále stejný problém, jinak to jezdí úplně v pohodě potřeboval bych radu čím by to mohlo pravděpodobně být. Předem díky
|
3.10.09, 06:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
NOVON
|
Vyvážené kola i zadní máš?Ložiska v kolech jsou ok?Silenbloky ramen a čepy+horní uložení tlumičů a tlumiče ok?Geometrie ok? Co ta druhá delší poloosa je dobrá?Častěji právě odchází ta delší poloosa..
_________________ "AUDI 80 B3 1.8S 66kW,150Nm, r.v.90..LPG+ FLASH LUBE VALVE SAVER..
|
5.10.09, 14:37 |
|
|
Kristensen
|
taky bych šel po té delší a ještě na ní po vnějším kloubu, někdy to je už taková síla že když si zvedneš to kolo a zatočíš s ním tak normálně vydíš jak ho to vytlačuje do strany jak hází.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
5.10.09, 16:29 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
zacal bych vyvazeni kol - me todle dela taky auto a je to jednoznacne kolama - nedostal sjem se jeste k vyvazeni po prijezdu ze Svedska kde se prezouvali 3 kola a od te doby to hazi...
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
6.10.09, 09:07 |
|
|
Pech.
|
poloosy, vyvážení kol, blbá geometrie.
_________________ R.I.P. 1978s užovka 105l s centrálem, apollama, pětikvaltem a "chrompaketem" Fako LX 93 LPG - Zvaný sysel.
|
6.10.09, 20:46 |
|
|
mišo
|
dalej capy spodne na ramenach a na riadeni
_________________ O1 combi Tdi
Felka 1,6GLX 55kw, GABO
120 M
|
7.10.09, 18:42 |