Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 22:37

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
 silentbloky fabia 
Autor Zpráva

Příspěvek silentbloky fabia
Zdravim jak lisujete silenbloky u napravy na fabii jedničkový aby se vám nerozpadly,je na to nějakej přípravek nebo to natahuje přes šroub?

9.10.09, 16:15
Pspvek Reklama

Mistr mechanik

Příspěvek Re: silentbloky fabia
Tesi píše:
Zdravim jak lisujete silenbloky u napravy na fabii jedničkový aby se vám nerozpadly,je na to nějakej přípravek nebo to natahuje přes šroub?

co tak napsat jaké, předpokládám v předním rameni a přední nebo zadní, a lisuješ ven nebo už nové :roll: miloš

10.10.09, 12:31

Příspěvek 
TESI: Hlavně si kup osvědčenou prvovýrobu od LEMFÖRDER..Ostatní je bláto!! Věř mi opravdu je to tak..

10.10.09, 12:44
Mistr mechanik

Příspěvek 
NOVON píše:
TESI: Hlavně si kup osvědčenou prvovýrobu od LEMFÖRDER..Ostatní je bláto!! Věř mi opravdu je to tak..

beru febi a problémy jsem měl s předníma gumama v rameni na feldu šly dobře a na koktu u fábku jsem je ze začátku dojebal, nyní už v pohodě používám to mazátko co stím mažou v pneuservisu patky u gum, taky mazlavé mýdlo možná i pořádně normálním musí se hodně namazat ten silenblok i ta díra v rameni

namazat to třeba silikonem tak je nenlisuješ

taktéž mažu i ty zadní plastové silenbloky kámoš tomu říká hrnky, postupně je tam natlačím ve svěráku YORK 150 :wink: miloš

10.10.09, 15:41

Příspěvek 
taky lisuju ve svěráku a gumový silenty mažu mazadlem, co používám na pneumatiky...funguje to dobře a značku beru taky febi nebo origoš 8)

10.10.09, 16:08
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Ondras83 píše:
taky lisuju ve svěráku a gumový silenty mažu mazadlem, co používám na pneumatiky...funguje to dobře a značku beru taky febi nebo origoš 8)

máš pneuservis? miloš

10.10.09, 18:06

Příspěvek 
ja mam pripravek 8) jen sundam kolo povolim spodni cep u kola pak ten predni silentblok v rameni....myslim ze to je vsehcno....ted si to nevybavuju proste rameno ven.....zustane ti silentblok vzadu v tom hliniku nasunu takovej trn pres ten prvni sroub ramena ..silentblok pro jistotu malinko nariznu...pak jej sroubem vytahnu ven...vycistim vezmu novy a pres sroub a placky jej zase nalisuju nasadim rameno zpet

10.10.09, 19:01
Profil ICQ

Příspěvek 
MILOŠ,ONDRAS: FEBI není vyrobce,ale přebalovací firma,stejně jako DELPHI a jiné 'shity'.. co houby vydrží..Já si raději připlatím za prvovýrobu-teda do svých aut..;-) Jinak se vždycky ptám,co tam chcou za kvalitu/v jaké cenové relaci..

10.10.09, 20:25

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
Ondras83 píše:

máš pneuservis? miloš

jo

11.10.09, 08:40
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
NOVON píše:
MILOŠ,ONDRAS: FEBI není vyrobce,ale přebalovací firma,stejně jako DELPHI a jiné 'shity'.. co houby vydrží..Já si raději připlatím za prvovýrobu-teda do svých aut..;-) Jinak se vždycky ptám,co tam chcou za kvalitu/v jaké cenové relaci..

mě by zajímalo kde se taková prvovýroba nachází,

nedávno se do mě jeden pustil že o tom něco ví, že byl v několika fabrikách kde všechno viděl, ty kvalitní brzdy, spojky, čepy,rozvody, ale když jsem se ho ptal na nějaké adresy kde se ty fabrtiky nacházejí tak už neodpověděl, asi moc nerozuměl čínskému písmu,

že bych přišel do obchodu a tam měli prvovýrobu a pak druhohory třetihory na výběr to jsem taky nenašel

o tom jak se orginální spojky sachs rosypaly, orginální řemen motorkraft rozlepil že jsem málem skončil u soudu, jak trysky z motorpalu byly naprosto nepoužitelné, orginál tlumiče tekly v krabici, čepy TRW za zimu KO, to bych mohl psát do nekonečna,
:) miloš

11.10.09, 09:07

Příspěvek 
slovacek.milos píše:
NOVON píše:

mě by zajímalo kde se taková prvovýroba nachází,

nedávno se do mě jeden pustil že o tom něco ví, že byl v několika fabrikách kde všechno viděl, ty kvalitní brzdy, spojky, čepy,rozvody, ale když jsem se ho ptal na nějaké adresy kde se ty fabrtiky nacházejí tak už neodpověděl, asi moc nerozuměl čínskému písmu,

že bych přišel do obchodu a tam měli prvovýrobu a pak druhohory třetihory na výběr to jsem taky nenašel

o tom jak se orginální spojky sachs rosypaly, orginální řemen motorkraft rozlepil že jsem málem skončil u soudu, jak trysky z motorpalu byly naprosto nepoužitelné, orginál tlumiče tekly v krabici, čepy TRW za zimu KO, to bych mohl psát do nekonečna,
:) miloš

Máš nejspíš smůlu..:-) Doporučuj komponenty podvozku LMI,rozvody SKF,řemeny GATES,filtry MANN,kabely BERU nebo BOSCH,ložiska FAG nebo SKF...a nikdo tě po soudech tahat nebude..:-) Samo nepopírám,že i u těchto výrobců se neobjeví zmetek,tak jako všude,ovšem v mnohem menším měřítku..

11.10.09, 09:38

Příspěvek 
nojo, ale když ti přijede auto a už ve dveřích křičí, že nemá prachy, tak se to dělá ze starline atd...

na kelly maj víc výrobků různejch značek, cen, kvalit, takže podle přání zákazníka se vybírá poměr cena/kvalita :wink:

11.10.09, 10:09
Profil ICQ
Mistr mechanik

Příspěvek 
Máš nejspíš smůlu..:-) Doporučuj komponenty podvozku LMI,rozvody SKF,řemeny GATES,filtry MANN,kabely BERU nebo BOSCH,ložiska FAG nebo SKF...a nikdo tě po soudech tahat nebude..:-) Samo nepopírám,že i u těchto výrobců se neobjeví zmetek,tak jako všude,ovšem v mnohem menším měřítku..[/quote]

na smůlu bych to neviděl, když toho děláš moc máš taky procento neúspěchů,

nikdo není dokonalý,snad jen nezkušný který na to přijde časem,

co píšeš to dělá snad každý, kdo se tomu věnuje, s těch značek co píšeš se mi nejvíc líbí beru tam na obalu najdeš made in francie i beru ag germany, jinak u těch značek taky najdeš distributor europe, distributor germany, italy,

ale proč o tom píšu ty fabriky tam chybí kde se to dělá pro východní blok, podle mě všechno v číně, nebo kde je levná pracovní síla, a je v tom pěkný guláš, :roll: miloš

11.10.09, 10:32
Mistr mechanik

Příspěvek 
Ondras83 píše:
nojo, ale když ti přijede auto a už ve dveřích křičí, že nemá prachy, tak se to dělá ze starline atd...

na kelly maj víc výrobků různejch značek, cen, kvalit, takže podle přání zákazníka se vybírá poměr cena/kvalita :wink:

v tom starline taky najdeš zajímavé věci, deksy a kotouče ATE, ložiska SKF,čepy TRW, řemeny německých značek, filtry mann, a když se ti něco nelíbí zdobropisuješ a zdar

ti co nemají prachy těch je mraky jak v londýně na letišti přilétají odlétají a hledají, úniku není všechno se jednou posere :D miloš

11.10.09, 10:52
Mistr mechanik

Příspěvek 
NOVON píše:

jinak to beru jako pokec a výměnu zkušeností nic tvrdě nezastávám :D miloš

11.10.09, 11:07
Pspvek Reklama

Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další