|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
kvalita silentbloku a gumovych dilu obecne
Autor |
Zpráva |
Theor
|
kvalita silentbloku a gumovych dilu obecne
Ahoj mam dotaz jelikoz delam ted na MBcku tak bych se chtel zeptat jak je to s kvalitou gumovych dilu napriklad treba silentbloky zadnich ramen.Jsou udelany presne podle originalu?A co guma neni mekci nebo tvrdsi nez original?Jsou dily stejne kvalitni a ze stejnych materialu?A co treba silentbloky motoru?Kolikrat uz se dily ze starych zasob nedaji sehnat a i kdyby tak podle me to nebude to nejlepsi,protoze guma taky starne
|
13.10.09, 16:07 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
trady
Příspěvky: 3491 Bydliště: Kopřivnice > (okr. Novy Jicin > Kraj Moravskoslezký > CZ > Evropa > Planeta země >
|
No záležína výrobcích těchto produktů. Co se týče gumových věí tak asi Rubena ale ti už nedělaji všechno.
|
13.10.09, 18:48 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
moje zkusenost :
silentbloky ramen - na kazdem jsou diry delane dle momentalni nalady ( rozteč sedí, ale jednou jsou moc vepředu a podruhé moc vzadu) - nemohl jsme udělat geometrii aniž bych původní nezavařil a neudělal díry jinde...
silenty motoru - kšandy - prověsily se po 8 tis km
gumy na napravě přední - praskaj nic nevydržej....
mám pokračovat?
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Škoda 120L - spotřební vůz - končí
Xantia 1,8i 16v Break - ať se nám svět houpe
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
13.10.09, 21:51 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
na gumové výrobky se záruka nevstahuje, nesmíš moc jezdit raději vůbec a pak vydrží dlouho miloš
|
14.10.09, 07:11 |
|
|
MATTESS
|
VeTeV píše: silenty motoru - kšandy - prověsily se po 8 tis km
Máš který? Měkký nebo tvrdý? Tvrdý nám drží
_________________ člen Coupé clubu TW fotky https://mattess00.rajce.idnes.cz/
|
14.10.09, 08:08 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
MATTESS píše: VeTeV píše: silenty motoru - kšandy - prověsily se po 8 tis km
Máš který? Měkký nebo tvrdý? Tvrdý nám drží
prave ze meky - jsme na kombinaci s kyvkou tvrde davat nechtel....
jinak úplně mimo - teď tam jsou jakési čertví co to je - není to Rubena - a po ujetí 1500km jsou jak jsem je dal...ty Rubena made už po tolika km vykazovaly propad...
_________________ Škoda 120GLS - renovace od základu, expediční vůz - cesta je cíl
Když se zblázníte do řady 742 není cesty zpět - zbývá vyřešit jen otázku - kdy konečně dostanu rozum?
|
14.10.09, 08:12 |
|
|
VeTeV
Senior TW team
|
slovacek.milos píše: na gumové výrobky se záruka nevstahuje, nesmíš moc jezdit raději vůbec a pak vydrží dlouho miloš
paráda - já jsem najel za 3 měsíce necelých 10tis km a vypadá to přes zimu na postupnou výměnu všeho možného... silenty motoru už jsou jiné, silenty u zadních ramen upravené... koukal jsem na přední nápravu a tam už ty průchodky začínají praskat... je to hrůza dnes
|
14.10.09, 08:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|