Autor |
Zpráva |
LUCAS
|
felda 1.9D servo
zdarec. borec ma feldu 1.9D a nejal do prikopu a utrhla se mu hadice od serva zespodu a samozrejme vytekl olej. borec tak jezdil i dal. myslite ze to bude zniceny to servo tedka kdyz s tim jezdil bez oleje? a jaky tam patří olej kdyžtak. díky
_________________ ŠKODA 120GL, r.v.: 1987, (aktualni konfigurace 136GL)
|
29.10.09, 18:52 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Patří tam červenej olej a podle toho, jak s tím jezdil dlouho na sucho, tak bude mít částečně nebo úplně zničený čerpadlo. Nebude už nikdy dávat takovej tlak, jsou tam odstředivý lopatky, který se pří běhu nasucho ošmirglujou.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
29.10.09, 19:32 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: felda 1.9D servo
LUCAS píše: zdarec. borec ma feldu 1.9D a nejal do prikopu a utrhla se mu hadice od serva zespodu a samozrejme vytekl olej. borec tak jezdil i dal. myslite ze to bude zniceny to servo tedka kdyz s tim jezdil bez oleje? a jaky tam patří olej kdyžtak. díky
hadice se zanese do hydrauliky a tam udělají novou a všechno ti tam řeknou co a jak, u nás je to hydraulika uh ostroh a rohatec,
stane se že čerpadlo zuří i desítky kilometrů a pak dojde k rozumu, tak je potřeba i pojezdit a ne hned říct čerpadlo je ko miloš
|
29.10.09, 19:35 |
|
|
LUCAS
|
aha. takze pravdepodobne bude KO. jezdil s tim prý delsí dobu nez mu tam zaclo neco mlátit. ale co to bylo to nevim zatim. kdyz mi to vezl tak prestalo delat. má tam prasklou pruzinu na spodnim zavitu co se opira o misku tak mozna to bylo ono.
jinak neni utrzena hadice, ale kolinko z čerpadla. zítra pod to lehnu abych se na to podival jestli je to ulomene nebo jak je to vlastne udelane. jeste se chci zeptat jestli se tam muze dat i zlutej hydraulickej olej, mame ho do motorove pily tuším tak na zkoušku aspon.
dal se chci jeste zeptat jestli by se mohlo poskodit i neco jineho v ramci rizeni mimo serva kdyz jezdil bez funkcniho serva a navic bez oleje v nem.
|
30.10.09, 22:05 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
dává se červenej je na to dělanej jinej bych tam nedával
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
30.10.09, 22:12 |
|
|
Drak
|
Žlutej je moc hustej a pohlcuje vodu, což moc dobře nedělá celýmu systém. Jinak by se poškodit nemělo co.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
31.10.09, 06:13 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
to kolínko asi jen nárazem vypadlo to tam pochopíš
dotláčí ho plechová pacinka,
kdysi dávno to kolínko nešlo utěsnit tak jsem do tělesa čerpadla vrtl malou dírečku, malinký závitek,malinký šroubeček s podložkou a super miloš
|
31.10.09, 09:23 |
|
|
LUCAS
|
Drak: ok, tak jsem rad ze snad bude problem jen v cerpadle a na zkousku zam dam ten zlutej jestli to bude vubec fungovat, pak kdyz to pojede tak se koupi ten cervenej co tam ma byt jak rikas
slovacek.milos: aha, tak to by bylo super kdyby to nebylo ulomene, dneska jsem se k tomu neodostal, az zitra se na to vrhnu. jak rikam moc toho tam nejde videt takhle, je to cely zasrany od vseho mozneho chce to sundat kolo nebo si pod to lehnout, snad to tedy bude jen vypadane jak rikas.
|
31.10.09, 17:37 |
|
|
Drak
|
Ten žlutej tam nedávej, nebo ti praskne obal čerpadla, je to nastavovaný na červenej olej a při hustším ti okamžitě vyletí tlak nad max toleranci a potom se s tím můžeš jít vyfotit určitě. Aj barevně.
|
1.11.09, 19:00 |
|
|
LUCAS
|
Drak píše: Ten žlutej tam nedávej, nebo ti praskne obal čerpadla, je to nastavovaný na červenej olej a při hustším ti okamžitě vyletí tlak nad max toleranci a potom se s tím můžeš jít vyfotit určitě. Aj barevně.
tak dobře, spravim tedy jen vedeni a reknu borcovi ze si musi proste koupit olej i kdyz se nevi jestli čerpadlo bude fungovat
|
2.11.09, 07:17 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
kdyz se nevi jestli čerpadlo bude fungovat[/quote]
naleješ olej a vše se dovíš miloš
|
5.11.09, 20:23 |
|