Autor |
Zpráva |
uzivately
|
Felicie táhne doprava
Felicie 1.3 MPI r.v.2001 problém s přední nápravou auto táhne doprava ale opravdu fest když pustím volant auto zahne a to dost prudce a ještě se klepe volant už si nevím rady vyměnil jsem ramena horní uložení tlumičů a spodní vařečku na převodovce vše bylo poškozené kola jsou OK
|
31.10.09, 21:39 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
CrazyMan
|
sbíhavost... a kola jsou nafoukané stejně?
_________________ VW Passat 3B3 1.9 TDI 96Kw
|
31.10.09, 21:40 |
|
|
uzivately
|
CrazyMan píše: sbíhavost... a kola jsou nafoukané stejně?
sbíhavost OK nafouknuto OK
|
31.10.09, 21:44 |
|
|
michalkatka
|
zakusnutý pravý valček, alebo zlá hadička, alebo niečo s HBV... príznaky - nehreje sa pravé kolo podststne viac ako ľavé
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
31.10.09, 23:06 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a tu hadičku poznáš tak že sděláš pravé kolo na odvzdušnováku sděkáš klobouček povolíš ho a bude tam
kap,kao,kap, pokud nic nepoteče nebo mírně prolíná kapalina je hadička KO,
taky to bude špatně ojetým běhounem, jedním diskem z pikapa, a musíš si dát obje kola na ideální rovinu třeba kovovou plotnu a změřit vodováhou zda mají kola stejný průměr a běhoun stejnou výšku na obou stranách milimetrové nesrovnalosti způsobí tento problém miloš
|
1.11.09, 12:43 |
|
|
uzivately
|
slovacek.milos píše: a tu hadičku poznáš tak že sděláš pravé kolo na odvzdušnováku sděkáš klobouček povolíš ho a bude tam
kap,kao,kap, pokud nic nepoteče nebo mírně prolíná kapalina je hadička KO,
taky to bude špatně ojetým běhounem, jedním diskem z pikapa, a musíš si dát obje kola na ideální rovinu třeba kovovou plotnu a změřit vodováhou zda mají kola stejný průměr a běhoun stejnou výšku na obou stranách milimetrové nesrovnalosti způsobí tento problém miloš
Brzdy ok po tom jsem šel jako prvni kolo při pomalé jízdě hází a to dost viditelně a táhne doprava kola jsou tam už třetí pochybuji že bych měl takovou smůlu
bude tam nějaká kravina ale já na ní nemůžu přijít vždycky mám na vozidle originál závady které se nikde jinde nevidí dnes jsem kontroloval nápravnici jestli není někde utržená nebo povolená ale taky vše vpořádku když vezmu za kola nemají žádnou vůli vodorovně ani svisle plný rejd na obě strany bez problému ani loupnutí nikde nic nehučí vidím to na kanystr benzínu na střechu
|
1.11.09, 13:19 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a jak to začlo od kdy to táhne miloš
|
1.11.09, 14:13 |
|
|
uzivately
|
[quote="slovacek.milos"]a jak to začlo od kdy to táhne miloš[/quote
Špatná pneumatika výměna za novou a nové rameno a geometrie cca po týdnu 130 na dálnici ozvalo se lup a od té doby to dělá pořad špatná guma byla nalevo a rameno taky
|
1.11.09, 14:26 |
|
|
Ondras83
|
uzivately píše: slovacek.milos píše: a jak to začlo od kdy to táhne miloš[/quote
Špatná pneumatika výměna za novou a nové rameno a geometrie cca po týdnu 130 na dálnici ozvalo se lup a od té doby to dělá pořad špatná guma byla nalevo a rameno taky
zadřenej kloub
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
1.11.09, 18:09 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
nevím táhne jen geometrie, gumy a rozvor miloš
|
1.11.09, 19:51 |
|
|
uzivately
|
slovacek.milos píše: nevím táhne jen geometrie, gumy a rozvor miloš
Jo jo to vím jestě může tahat rameno ale to jen v záběru jestě jsem dnes zkoušel přitáhnout to kola axiální tyčí ale ať jí povolím nebo utáhnu nic se nezmění to mi právě nejde do hlavy když jsem měl fiata odešel selentblok a křížily se poloosy ale tady je to vpořádku
|
1.11.09, 20:41 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
teoreticky pokud by byl KO zadní silentblok tak by to možný bylo
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
1.11.09, 20:56 |
|
|
Ondras83
|
nafoukni kola
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
1.11.09, 21:15 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Sadra17 píše: teoreticky pokud by byl KO zadní silentblok tak by to možný bylo
teoreticky ne je to pravda
i ten silenblok to dělá ale tam je takový průvodní znak že když při jízdě kličkuješ tak stebou ta prdel cvičí, u feldy jsem to nikdy neměl a skoro na to zapoměl ale u fáčka jsem se stímto problémem několikrát potrápil miloš
|
1.11.09, 21:29 |
|
|
uzivately
|
slovacek.milos píše: Sadra17 píše: teoreticky pokud by byl KO zadní silentblok tak by to možný bylo teoreticky ne je to pravda i ten silenblok to dělá ale tam je takový průvodní znak že když při jízdě kličkuješ tak stebou ta prdel cvičí, u feldy jsem to nikdy neměl a skoro na to zapoměl ale u fáčka jsem se stímto problémem několikrát potrápil miloš
závada odstraněna docela jsem se zasmál v řízení scházel jeden zub na hřebenu docela sranda na zatáčení se to neprojevilo akorad to vzdy skočilo o zoubek a geometrie ko já to říkám pořad že mi v autě straší
|
4.11.09, 21:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|