|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Polos, silent, klb, riadenie...?
Autor |
Zpráva |
deekay
Voditelj brodice
|
Polos, silent, klb, riadenie...?
kamos mi pise toto:
Citace: Riadenie v p... zacalo mi to robit, ked som prvykrat na dialnici spomalil kvoli odbocovaniu. Zrazu rana do strany do volantu. Ako keby poloos alebo nejake gulicky v riadeni. V pohode to bolo kym bolo auto v zabere. Akonahle som vyradil alebo zacal spomalovat so zaradenou rychlostou, tak to zacalo trieskat. a normalne mi to silne zacalo trhat volnatom v ruke....
ja som vravel ze teoreticky silenty motora, poloos, klby, riadenie...
cim to?
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
14.12.09, 16:33 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
darklord
|
skriveny kotuc?
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
14.12.09, 16:50 |
|
|
Ondras83
|
Re: Polos, silent, klb, riadenie...?
deekay píše: kamos mi pise toto: Citace: Riadenie v p... zacalo mi to robit, ked som prvykrat na dialnici spomalil kvoli odbocovaniu. Zrazu rana do strany do volantu. Ako keby poloos alebo nejake gulicky v riadeni. V pohode to bolo kym bolo auto v zabere. Akonahle som vyradil alebo zacal spomalovat so zaradenou rychlostou, tak to zacalo trieskat. a normalne mi to silne zacalo trhat volnatom v ruke.... ja som vravel ze teoreticky silenty motora, poloos, klby, riadenie... cim to?
na traktoru nemáme silent motora a tříská to taky...hlavně na horší cestě
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
14.12.09, 17:28 |
|
|
MAJO
|
Tipujem to na vonkajsi klb poloosi. Robilo mi to to iste, klepalo a trhalo volantom, ze ho bol problem udrzat v ruke. Po vymene klbu ok. Zhodou okolnosti mi to tiez zacalo robit pred vyjazdom z dialnice.
_________________ EX Škoda 105S, r.v.1977- odchádza do automobilového neba:( Škoda Forman 136GLX COMFORT LINE r.v.1994 Citroen Xantia Break 2.0HDi r.v.1999
|
14.12.09, 19:43 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
darklord píše: skriveny kotuc?
to by robilo rovnako bez ohladu na zaber ci nie
MAJO: ok poviem mu nech si to skontroluje
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
14.12.09, 19:45 |
|
|
darklord
|
no skriveny kotuc to nerobi jedine ked je v zabere, najviac sa to prejavuje pri brzdeni a o nieco menej (zalezi od stavu) pri jazde zotrvacnostou
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
14.12.09, 20:00 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|