Felicie 1,9 TDI výměna tlumičové jednotky
Autor |
Zpráva |
lila
|
Felicie 1,9 TDI výměna tlumičové jednotky
Dobrý den,
jsem v podstatě jen uživatel auta , při otáčení volantu se mi začaly objevovat zvuky u kola, jakoby tam něco přeskakovalo,a vypadalo to že za chvilku kolo upadne, no nic bohužel chtě nechtě muselo auto do servisu, jelikož nikdo jako zázrakem neměl čas se podívat na to
tedy k věci , auto vyzvedával manžel, jistě vše podepíše a nic si nepřečte
dle předběžného odhadu se měli měnit součástky na levé straně u kola, důrazně jsem řekla že jen nejnutnější věci
na faktuře mám vše dvakrát
miska lůžka
Ložisko PLC 23-7
SR10X1, 25PR.6HR/10
Mat.10X1,2 SAM.6HR
Miska tlumiče
Uložení tlumiče
Pružina Fel .1,9
otázka zní na jednu stranu kola příjde 2x pružina?
Bohužel v servisu v sobotu a neděli nejsou, tak at tam neletím jak kretén v pondělí něco reklamovat, nezlobte se, ano jsem ženská a nerozumím tomu takže prosím o radu zkušenějších dík v
|
5.3.10, 19:53 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
tyhle věci se mění vždycky po páru
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
5.3.10, 19:54 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Ja bych rekl ze to je naopak dobry servis, kdyz udela obe strany. Ono jedno stary jety a druhy novy nemusi delat dobrotu. Obzvlast u staryho tezkyho ropaka. Stejne by to za chvili zaclo i na druhe strane.
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
Naposledy upravil Matthes dne 5.3.10, 19:59, celkově upraveno 1
|
5.3.10, 19:58 |
|
|
lila
|
Sadra17 píše: tyhle věci se mění vždycky po páru
Děkuji za ryhlou odpověd , jen jsem myslela ,že pružina je prostě jedna v celku
|
5.3.10, 19:58 |
|
|
lila
|
Servis je to škoda, jen prostě jestli jsou vyměněny obě strany, mohli předem zavolat jestli vůbec souhlasím, jelikož cena byla trochu někde jinde
|
5.3.10, 20:03 |
|
|
darklord
|
tak isto ako kolesa sa mienia vzdy prave a lave, tak sa menia aj pruziny a tlmice. ano je jedna na kazdej strane. ale ked sa to meni tak treba urobit obidve strany z dovodu ako pise Matthes
menit len jednu stranu je blbost. obcas az zivotu nebezpecna
_________________ "You only really learn by doing it, I believe." Ayrton Senna
|
5.3.10, 20:04 |
|
|
lila
|
Ok ale na to mě v servise neupozornily, cena i s prací byla podle dotyčného do 2000, nakonec byla 3500 a manžel odcházel s tím , že je měněna jen jedna strana , že měnily pružinu, a ještě dávali starší ,že novou nemají, ale že máme na to záruku, a já doma pak čumím na fakturu, že je všechno dvakrát
|
5.3.10, 20:13 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Aha a realne jsou obe strany udelane? Ale teda jety pruziny to je prasarna
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
5.3.10, 20:15 |
|
|
lila
|
To právě nevím, už jenom ty pružiny mě rozhodily a celkový přístup servisu , tak nevím jestli si mám otevřít hubu na ně nebo to nechat tak
|
5.3.10, 20:17 |
|
|
Šemik
|
Kolik za ty pružiny chtěli, není-li to tajné? Napsali aspoň o jaké se jedná? (výrobce, stáří..?) Můžeš se přes den kouknout jestli jsou opravdu na obou stranách vyměněné? Musí to být zřetelně vidět, budou ohmatané od rukou mechanika
_________________ ŠKODA 742 FOREVER TEAM
|
5.3.10, 22:08 |
|
|
Jiri
|
tak ja nevim pokud chce proste zakaznik levnou opravu dam mu jen to co je spatne...to ze je lepsi vymenit obe pruziny je pravda ale jde to i s jednou a samozrejme nove..pokud mas nauctovano nove a je to tam jete tak okamzite s tim zpet
_________________ Jaguar XJS 1986 zlata Skoda Fabia Combi zlata Pak ještě tři letadla a čtyři helikoptéry
|
5.3.10, 22:42 |
|
|
lila
|
Šemik píše: Kolik za ty pružiny chtěli, není-li to tajné? Napsali aspoň o jaké se jedná? (výrobce, stáří..?) Můžeš se přes den kouknout jestli jsou opravdu na obou stranách vyměněné? Musí to být zřetelně vidět, budou ohmatané od rukou mechanika
Tajné to není , jak se říká za blbost se platí
333,330 předpokládám že je to cena bez DPH
No jinak jsem zjistila , že tam dneska jsou tak v 8 musím volat,ale jdu na 12 tku , tak pisnu , až večer jak to dopadlo
|
6.3.10, 06:51 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
pružiny se běžně nemění tam ta cena naskočila, naftový motor je utahá, nebo praskne pod miskou tak je měnily, máš je nové, jinak závada byla asi ve zrezlých horních miskách pružina je ohne do podběhu a pak brání v řízení,
za ty prachy je to v pohodě, za pár let si koupíš třeba pežota 407 rožne se ti ASR a vysolíš 15.000 za páčky, nepujde ti přidat plyn a 12.OOO za klapku, zaklepe ti v klimě a 17.OOO kč
takže lilo naprosto v pohodě a starého si važ když podepíše vše, děti budou mít v rodném listě vždy tátu miloš
|
6.3.10, 07:12 |
|
|
Ondras83
|
já bych to teď neřešil, ale příště bych jel jinam...
na feldy sou nejlepší takový ty garážníci, co dělaj doma, protože to neochčijou...teda musí to bejt slušenej garážník, ne franta z horní dolní, kterej to dělá v garáži na heveru z tesca
a když přijede dycky ženská, už jen z principu, aby se někde nepomlátila se dělá všechno pořádně..ne, že u chlapa se nedělá, ale prostě to tak je
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
6.3.10, 10:22 |
|
|
Ondras83
|
myslel sem to tak, že když má na vratech nápis AUTOSERVIS a mlátí to tam na originál heveru z auta, tak to asi moc autoservis nebude
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
6.3.10, 14:17 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|