|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
skoda
|
Felda 1.3 riadenie.
Zdravím škodovákov,keď na mieste točím volantom do strán,počuť divný zvuk,akoby šiel od podlahy,kardan sa dvíha asi o tri milimetre do hora,vidno to aj medzi spodkom volanta a kritom pod ním,nad pákovími prepínačmi,aj konektor na klakson sa pohibuje hore dole.Pri šoférovaní som nezistil závadu,ale keď chcem zacúvať a vytáčam volant,poznať vôľu.Neskúšal som zdvihnúť predok auta a lomcovať kolesami,ale keď sú kolesá na zemi,necítiť vôľu.Neviem či je v háji riadenie alebo čapi,alebo...?Dík.
_________________ Felícia 1,3
|
27.4.10, 17:57 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
michalkatka
|
Re: Felda 1.3 riadenie.
ja by som povedal že máš utrhnutý úchyt volantovej tyče...
zhoď dole ten krycí plast pod volantom a keď sa hýbe celá konzola tak je to urvané od kasne, ak je konzola pevná a hýbe sa len volantová tyč tak ti tam asi chýbajú také gumičky čo sú pod šroubami na úchytke volantovej tyče, možno to niekto zle poskladal...
ak je to urvané od kasne treba dať dole budíky, ale lepšie asi aj celú palubku...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
27.4.10, 18:13 |
|
|
michalkatka
|
Re: Felda 1.3 riadenie.
alebo máš riadenie uvolnené od nápravnice, to pozri od motora pod kúrenie či je to na pevno, riadenie držia 2 objímky, staré feldy 8 šrouby, nové feldy 10 šrouby...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
27.4.10, 18:15 |
|
|
skoda
|
Dík,zajtra pozriem,lebo som chcel ísť do servisu.Nedávno som bol u borca,kôli spojke,náhodou zistil tento problém,ale sa tomu ďalej nevenoval,len skúmal čo to asi je,tak neviem.Mohol to neako poriešiť.V inom prípade na favoritke,povedal,že treba vymeniť riadenie,a mal pravdu,do troch týždňov odišlo.Mohol neako zhodnotiť stav aj na mojej felde...?
_________________ Felícia 1,3
|
27.4.10, 18:33 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|