|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Tupé rány z pravého předního kola
Autor |
Zpráva |
majak
|
Tupé rány z pravého předního kola
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat na problém týkající se tupých ran při průjezdu přes nerovnost na silnici. Ozývají se z pravého předního kola. Co to může způsobovat? Příjde mi jako by se kolo chvělo při průjezdu nerovností. Zkoušel jsem s kolem hýbat, ale vypadá, že je v pořádku. Nevyvinu však takovou sílu jako auto na cestě, takže někde tam problém asi bude, ale nemůžu přijít na to kde. Nemám teď moc času jet do servisu, tak mě zajíma co to může být a zda-li to je velký průser co se týče bezpečnosti.
Děkuji
FELICIE 96
|
8.5.10, 21:51 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
gokralik
|
Myslím, že velký průser co se týče bezpečnosti to nebude... může to být spodní čep nebo zadní silentblok ramene.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
8.5.10, 22:30 |
|
|
Dallen
|
Silentblok, zatřepej celým autem a uvidíš, že to uslyšíš. Pokud chceš přijít na to který tak zajdi na stk za 250 ti udělají prohlídku.
|
8.5.10, 22:32 |
|
|
michalkatka
|
ak tam máš stabilizátor tak sa vôle zisťujú ťažšie, ale monterpáka zapreť sa a skúšať, ak to klepe niekde vôľa bude...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
9.5.10, 11:52 |
|
|
majak
|
Byl jsem v servise a na place rikal ze by to mohlo byt od misky tlumice horni.. je to mozne? Nedostali jsme se k tomu protoze tam neni videt, ze se mam stavit pristi tyden.
|
13.5.10, 10:27 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27230 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
horní uložení tlumiče
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
13.5.10, 18:58 |
|
|
Ondras83
|
nebo dolní silentbloky...je to na hever a kukačku
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
13.5.10, 19:13 |
|
|