Trasie nad 80km/h len pri pridavani
Ahoj!
Presiel som nejake thready z tejto sekcie, no radsej sa opytam skusenejsich.
Mam problem s mojou feliciou. Rocnik 1996, 55kW, 1.3MPI. Do 80km/h je to vsetko v norme.
Akonahle nad tu osemdesiatku zrychlujem - pridavam plny - zacne mi citelne triast volant.
Ale robi to len ak pridavam, popripade este trocha, pokial mam na 100 zaradenu 5ku a idem z kopca. Pri brzdeni nic, takze oblozenie je snad v pohode.
Bol som s tym v servise dvakrat.
Prvykrat mi borec povedal, ze to mal dvihnute 2 hodiny, chodil okolo toho a nic nenasiel. Tak mi do niecoho (nepamatam coho) napchal tuk
a vyvazil kola. Vzal za to 1000czk. A vobec to nepomohlo.
Potom som bol druhykrat v servise, borec to zdvihol - a povedal mi, ze mam uplne rozbite predne tlmice - co bola pravda, videl som to sam.
Nechal som ich obe vymenit - dokopy aj s pracou 200eur(!) ale nezlepsilo sa to
Pocul som ze to moze byt vnutornym (vnitrnim) homokinetickym klbom. Ale neviem na ktorej strane. To by az taky problem nebol - na webe som nasiel neoriginalny novy nahradny
klb za 400czk - kupil by som hned dva a nechal vymenit. Ale opat zaplatit 800czk za klby a 500 za robotu
Moze to byt tym? Mna uz nic nenapada a na geometriu sa mi zrejme nevyplati ist - auto mi netaha do strany, ani nemam volu v riadeni.
Prosim, akakolvek rada by bola dobra.
Diky!
Maros