zdravim
ja ich mam tiez, na favorite.
tym stelovanim (teda posuvanim spodnej misky, drziacej pruzinu zovretu, do jednej z 3 drazok vyrezanych na tlmici -
najnizsia drazka - najnizsia svetla vyska a opacne) nastavujes svetlu vysku, resp. teoreticky by si mal znizenim, teda vacsim zovretim pruziny, aj pritvrdit. ale ak sa spravne pamatam tak v HP sportingu mi povedali ze tym sa meni len vyska auta a minimalne tuhost (vies to stelovat po 2cm krokoch).
k tomu rozdielu: pokial to naozaj nie je subjetivne a naozaj ti to beha kazde inak (
a ked su nove samozrejme ), tak ich daj pozret naspat do HP. oni na to maju zaruku. takze ked su zle, mali by ti ich vymenit alebo opravit bezplatne. robia sa totiz rucne a moze sa stat ze sa poskodi pri preprave atd.
inac ake si si tie tlmice kupoval kvoli zlespeniu stability a rychlejsej jazde do zakrut tak budes spokojny. ak chces pohodlie... tak cez spomalovac radsej pomalsie, a na diery duplom pozor
a zyvkaj si ze na rozbitej ceste z teba dusa vyleze (prehanam )
dufam ze som pomoholm ale ako na to pozeram je to dost tazke na porozumenie. ked sa na ten tlmic kuknes a zbadas tie 3 drazky tak ti to bude jasne
zdar