|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
vnitřní homokinetický kloub felicia
| Autor |
Zpráva |
|
Johny_Servis
|
 vnitřní homokinetický kloub felicia
Ahoj měnil jsem manžety na homo kloubech - pravá poloosa ok. U levé se však objevil zádrhel. Vnitřní kloub jsem kompletně rozebral (tj. stáhnul i kříž), vše vyčistil, nasadil jsem kříž zpět, na něj jsem znova naskládal válečky (všech 93) a ty prstýnky - kloub jsem naplnil předepsaným množstvím předepsaného tuku, utáhnul jsem manžetu a namontoval jsem to zpátky do auta. Teď problém - když jedu, tak se ozývají takové duté rány - nedělá to při zatáčení, ale při jízdě rovně tzn. předpokládám že to bude vnitřní kloub. Důležité je, že předtím (před výměnou prasklé manžety) to NEDĚLALO Je možné, že když se kloub nesestaví úplně přesně (tak jak byl) - tj. stejná ramena kříže do stejných vybrání v kloubu, že to začne mlátit?
P.S. Je nutné při vytažení poloosy z převodovky vypouštět převodový olej? (berte v potaz že vozidlo je vyheverováno na jednu stranu)
díky
|
| 25.4.11, 20:40 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Registrován: 19.7.06, 20:40 Příspěvky: 27259 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
 Re: vnitřní homokinetický kloub felicia
vypouštět ho nemusíš, jenom počítej že ti vyteče
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
| 25.4.11, 21:12 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|