|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
PETR 613
|
Zadní kolo
Mám takový problém,vlastním š136 rapid a za jízdy se mi od zadu ozívá hučení(hučení zesiluje s vyšší rychlosti).Ložiska?V servisu mi řekli že je to loterie pouštět se do výměny,že to nemusí dopadnout dobře tak nevim.A další bonus je že když dojíždím,nebo odbočuju (více to dělá do leva) ozývá se od zadních kol takové hlasité lup lup lup Auto je po prvním majiteli a ma najeto poctivých 81tisíc.Předem dík za odpovědi
|
1.12.06, 09:05 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Vašek Tábor
|
Něco jak popisuješ nám dělalo kolo na š120, nakonec to bylo ložisko a špatně dotažený buben, resp. opačně daný klínek. Ten klínek se tě netýká, rapid to má myslím jinak, ale to ložisko možná jo. A nevím co je to za loterii, to by mělo jít vyměnit bez větších problémů, ne?
_________________ Mazda 323, červená
|
1.12.06, 12:52 |
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Vašek Tábor píše: Něco jak popisuješ nám dělalo kolo na š120, nakonec to bylo ložisko a špatně dotažený buben, resp. opačně daný klínek. Ten klínek se tě netýká, rapid to má myslím jinak, ale to ložisko možná jo. A nevím co je to za loterii, to by mělo jít vyměnit bez větších problémů, ne?
Loterie je, ze nesezenou novy dily a tudiz to v servisu nechteji delat. Muze to byt vule ve spoji hridel-unasec, je to obvykla zavada na pravy strane. na levy to vydrzi vetsinou vic (min ran od der).
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
1.12.06, 13:18 |
|
|
PETR 613
|
Dikas za rady Ano dělá to jen na pravé straně i když ložiska hučí na obou.A důvod proč to nechtějí dělat je přesně ten co napsal Viky Mněl jsem jednou 120 a tam to dělali kameny,bohužel jsem nikde nesehnal vytěsňovací.
|
1.12.06, 17:39 |
|
|
ferrari
|
To hučanie sú na 99% už spomínané ložiska. Ja som si ich dával meniť a bolo to bez nejakých väčších problémov (až na to, že to nei je veľmi jednoduché...). Bolo to pred 4 rokmi, odvtedy auto najazdilo cca 50000 km bez akýchkoľvek problémov.
_________________ Kilecko Zmenilo majiteľa... Embucha = moja 125ka znova žije Hybridka = R.I.P. Megane 1,9D AR 156 1,9 JTD; AR 159 SW 1,9 JTD; AR 146 1,6 Twin Spark 88kW, ´97
|
2.12.06, 16:39 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|