|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Cena horního uložení Favo-felda
Autor |
Zpráva |
varok
|
Cena horního uložení Favo-felda
Neměnili jste prosím teď někdo horní uložení zadních tlumičů na feldu nebo fávo? Kolik to dnes asi přijde, myslím všechny ty distanční válečky, oba gumové silenty apod. U feldy musím měnit, už to na mě huláká.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
4.6.11, 17:22 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: Cena horního uložení Favo-felda
koukni na net, gumy máš nějako 20-30 za kus a zbytek je kovovej tudíž by jsi ho neměl potřebovat ale jinak miska stála snad 30,- a ten malej váleček jsem ještě nikdy nepotřeboval. a pokud by jsi potřeboval i ty elastomery (takovej pěnovej doraz na pístnici) tak ten teda stával kolem 300,-
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
4.6.11, 20:54 |
|
|
varok
|
Je to už dost porezlé. Co jsem nedávno měnil předek, tak jsem to musel dokonce nahoře odřezat, protože nešla povolit ta horní matka. Čert ví, v jakém stavu bude zadek. Proto se raději ptám. Jen se obávám, jestli půjde povolit ten spodní šroub. Na ten mám vždycky smůlu. Děkuji za informace.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
5.6.11, 19:59 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
ten spodní šroub by se měl stejně dávat vždycky nový, tak je jedno jestli ho povolíš nebo ne, já bych se bál spíš o ten vršek, nevím sice proč, ale občas to tam je rezaté víc než dost
|
6.6.11, 06:05 |
|
|
varok
|
Pokud není ten spodní šroub moc rezavý, tak ho nechávám, dávám jen novou samojistící matku.
|
6.6.11, 07:29 |
|
|
Lamač
|
ja tú skrutku rovno režem s flexou a dávam novú
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
6.6.11, 08:27 |
|
|
varok
|
Dnes jsem byl koupit to horní komplet uložení a platil jsem 295,-kč. Je to i s horními miskami na pružinu.
|
7.6.11, 19:58 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|