|
|
|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Výměna předních ramen na fáčku
| Autor |
Zpráva |
|
Ritchma
|
 Výměna předních ramen na fáčku
Je v tom nejěkaj zádrhel? Koukal sem že kompletní rameno stojí pětikilo, tak bych je vyměnil, protože mi něco podář bouchá od levýho kola a kromě ramen a silnetbloků na rameni sem už vyměnil všechno. Dá se to udělat na ulici? Musí se potom jít na geo?
_________________ Škoda favorit 136LS 50kw - prodáno
Citroen saxo VTS 1,6 16v 88kw+ 900kg Schořelo
Audi A4 B5 1,8T
|
| 14.2.08, 14:03 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
DRYVER
Registrován: 23.8.06, 22:15 Příspěvky: 2939 Bydliště: Rokytnice u Přerova
|
 Re: Výměna předních ramen na fáčku
Ritchma píše: Je v tom nejěkaj zádrhel? Koukal sem že kompletní rameno stojí pětikilo, tak bych je vyměnil, protože mi něco podář bouchá od levýho kola a kromě ramen a silnetbloků na rameni sem už vyměnil všechno. Dá se to udělat na ulici? Musí se potom jít na geo?
Na geometrii bys pak mel zajet!! A udelat se to da - teda pokud neni nejakej problem jako zarezly, ukrouceny sroub atd atd ....
_________________ silver line combi 1,3 - 46 kw
O II kombi Look RS
|
| 14.2.08, 15:16 |
|
 |
|
kwiko
Registrován: 10.1.06, 13:21 Příspěvky: 5194 Bydliště: Pééétržka a Horne Saliby
|
 Re: Výměna předních ramen na fáčku
DRYVER píše: Ritchma píše: Je v tom nejěkaj zádrhel? Koukal sem že kompletní rameno stojí pětikilo, tak bych je vyměnil, protože mi něco podář bouchá od levýho kola a kromě ramen a silnetbloků na rameni sem už vyměnil všechno. Dá se to udělat na ulici? Musí se potom jít na geo? Na geometrii bys pak mel zajet!! A udelat se to da - teda pokud neni nejakej problem jako zarezly, ukrouceny sroub atd atd ....
Hlavne bacha na tie sktrutky. Robil som to 4x a vzdy som nieco musel vrtat, varit a pod.
Nahrievam PB horakom a razovy skrutkovac nemam.
Pomohl by mi? Alebo je nato iny trik?
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
| 14.2.08, 15:32 |
|
 |
|
Ritchma
|
To je takovej problém vyměnit rameno za rameno? podle toho jak byly zarezlý šrouby od tlumičů na tom ramena asi nebudou o moc líp. Žádný vrtání a sváření u mě nehrozí na ulici. Mam se do toho teda vůbec pouštět?
Jinak na geo teda zajedu. Měnil sem tlumiče, teď budu dávat jiný kola, tak to asi nebude od věci
Jo a co je PB? 
Audi A4 B5 1,8T
|
| 14.2.08, 15:59 |
|
 |
|
Neex
|
Ritchma píše: To je takovej problém vyměnit rameno za rameno? podle toho jak byly zarezlý šrouby od tlumičů na tom ramena asi nebudou o moc líp. Žádný vrtání a sváření u mě nehrozí na ulici. Mam se do toho teda vůbec pouštět? Jinak na geo teda zajedu. Měnil sem tlumiče, teď budu dávat jiný kola, tak to asi nebude od věci  Jo a co je PB? 
Není... jestli to nemáš v abnormálně hrozným stavu. Teda aspoň já jsem neměl nikdy problém. Mimochodem stou geometrií... řeknu ti to takhle... měnil jsem čepy a silentbloky ramen a na geo. nebyl a jel na STK ...geo. v toleranci a bez problémů. A PB ...co takhle Propan Butan 
_________________ Favorit 135 LX r.v.93
|
| 14.2.08, 16:11 |
|
 |
|
Ritchma
|
Ok, tak až v pátek prodám sedačku, koupim dvě ramena a vrhnu se na to  Když se to nepovede, tak sem hold v prdeli  Napíšu jak to dopadlo. Počítám příští týden v pondělí že bych se do toho pustil 
Audi A4 B5 1,8T
|
| 14.2.08, 16:47 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Ritchma píše: Ok, tak až v pátek prodám sedačku, koupim dvě ramena a vrhnu se na to  Když se to nepovede, tak sem hold v prdeli  Napíšu jak to dopadlo. Počítám příští týden v pondělí že bych se do toho pustil 
a jak to zvedneš chytni za péro a potrhej sním jak bude mít vůli tak je i horní uložení v háji silenblok miloš
|
| 15.2.08, 14:33 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |