|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
spattis
|
ramena
dobry den, stavime zavodak na autocross..mame ohle rameno ..našel jsem stare ..ale je leve a potřebuju pravé je mozne ze kdyz otočim spodní čep udelam z nej prave rameno nebo je to kravina? Diky moc za odpověd:) Jedna se favorita 1994 40kw střikačka
|
31.7.11, 22:08 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Kristensen
|
Re: ramena
není to kravina myslíš si to dobře jen je potřeba ještě otočit zadní silentblok, pokud máš nalisovanej je to většinou problem, pokud máš ten starší co je na čepu nasunutá jen guma a na ní jen podkova tak je to bez problémů.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
1.8.11, 06:58 |
|
|
spattis
|
to bude ok na tom ani silentblok neni. vezmu z ohnutyho ramene...tam je snad puvodni tak nalisovanej nebude. neni profilovany na levou stranu? aby se hned neohlo moc diky za radu:)
|
1.8.11, 10:43 |
|
|
varok
|
Nee, jak psal Kristensen, tak obě ramena jsou stejné, jen jsou na každou stranu zvlášť zadní silenty a čepy. Starší typy myslím do konce roku 92 měli zadní silenty takové gumové válečky nasunuté na té tyčce v zadní části ramene. Objímka z plechu se dává zvlášť. U novějších typů fáček od 93 roku bývá zadní silent ramene už nalisovaný v potřebné poloze, to je objímka je zalítá s gumou dohromady.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
2.8.11, 20:27 |
|
|
spattis
|
ok, diky za radu uz na tom pracujeme...ty šrouby jsou zarezly nedaři se nam je povolit:(
|
2.8.11, 21:33 |
|
|
Kristensen
|
který šrouby jsou zarezlý? ty tři na kulovým čepu? Klidně utrhnout nebo uřezat
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
3.8.11, 04:55 |
|
|
spattis
|
jediny co jsme povolili tak ty 2 na zadnim silentbloku(na ty podkove) jinak nic zarezly jak prase....jeste to zkusime při nejhorsim to vyřiznem
|
3.8.11, 15:44 |
|
|
CROWACK
|
dejchni na to švajcem, jinak to nepovoliš, tyhle stary zarvany šrouby to je svinstvo
_________________ "Now Kato, warm up the silver hornet!" | crowack@jabber.org
|
3.8.11, 17:47 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27231 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
ostatní klidně uřež, jsou průchozí a snadno je nahradíš novýma
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
3.8.11, 17:55 |
|
|
varok
|
Mě vždycky nejde povolit ten šroub na tom předním silentu.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
3.8.11, 19:20 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|