Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 24.11.24, 08:07

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 Auto hrozně plave 
Autor Zpráva

Příspěvek Auto hrozně plave
Mám auto po bouračce, nic vážného, najelo to prudce na mez a převrátilo se na bok. Dostalo to ránu předek a spodní část čela šla s chladičem na motor. Na střeše pár vlnek. Borec co to opravoval, tak to natahoval, aby těsnili dveře na vrchní části A sloupku, vyměnil blatník, narovnal čelo a tradá už to zase jezdí. Jenže ouha - docela plave. Na rovince dobrý, zdá se že nikam netáhne, ale jak to pošlu do zatáčky, tak se to chová, jako by to mělo zadní natáčecí nápravu. Takový pocit jsem měl, když jsem jezdil Š120. Je to silně přetáčivé stejně na obě strany. A tak mě první napadl stabilizátor, ale to asi nebude ono, protože tam už před tím nebyl. Tak mě napadá, že to asi bude geometrie, bude to mít asi rozbíhavost, nebo na co se mám ještě mrknout?

9.10.11, 21:21
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: Auto hrozně plave
změř kontrolní body. jestli nebudou sedět tak hurá zpátky na rovnací stolici,,, páč jestli na střeše byly vlny tak to muselo schytnout pěknou pecku

9.10.11, 21:45
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek Re: Auto hrozně plave
Najskor bude nieco zle v geometrii ako prednej, tak zadnej napravy.

Ked som pred 7mimi rokmi prevratil formana do jarku v snehovej kalamite, tiez som mal dve preliaceniny na streche od oletujuceho snehu, ale hlavne som ohol zadnu napravicu
Obrázek

Ale z toho ako popisujes buracku, tak mas z auta banan (co sa vzhladom na predajnu hodnotu auta) neoplati opravovat a malo by ist do tepla vysokychh peci...

10.10.11, 08:10
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]