Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je 22.11.24, 17:47

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 3 ] 
 sportovni pruziny ? seriove ? 
Autor Zpráva

Příspěvek sportovni pruziny ? seriove ?
dobry den mam takovy skromny dotaz chci vymenit tlumice a pruziny mam kratkou verzi v zadu torolni nadrz na plyn .. a chtel bych dat bud pruziny s kombika nebo sportovni pruziny ale zase nechi aby to bylo nejak extra moc tvrde vsak znate nase cesty sama dira ... a sportovni pruziny sou vsechny snizene a nekde se docitam ze to vadi tlumicu nekde zase ze ony snesou 40mm snizeni nevim nemate nekdo skusenosti ... i stou tuhosti podvosku nechci aby to bylo zase moc tvrde neco mezi dik za rady co si mam vybrat

19.1.12, 21:30
Pspvek Reklama

Příspěvek Re: sportovni pruziny ? seriove ?
Ty kuliferdo, máš fáčko nebo feldu? Jinak u obojího lze použít zadní pružiny s combiků a auto bude stát asi tak jako kdyby tu nádrž na plyn nemělo takže uplně normálně, žádná výrazná tuhost nenastane nemusíš se bát, vejce se ti nerozbijou :-D Jinak pokud máš LPG a ještě k tomu jezdíš v plným obsazení tak na fáčko lze použít pružiny s Pick Upa ale z Feldy-PickUp už to nelze ten má zcela jiný péra (proto se ptám co máš vlastně za auto)

Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div :-D

19.1.12, 21:39

Příspěvek 
Moc se do toho nechci míchat, ale mám na Fáčku zadní tlumiče i pružiny ještě origo, od roku 95 tam byla 60 l nádrž LPG, od roku 2007 45 l válec. Kdysi se jezdilo v plném obsazení dost často, teď maximálně 3 lidi a plný kufr. Loni jsem vyměnil horní uložení tlumičů, páč bylo na sračky (rozpadlé misky) a když pozoruju reklamní prospekty a pak se dívám na moje auto, nevidím v tom znatelný rozdíl (i když je natankována plná nádrž). ;) Přidávám obrázek pro srovnání.

Obrázek

19.1.12, 22:46
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 3 ]