Autor |
Zpráva |
polaji
|
Tlumiče VIKA
Zdravím, co si prosím mýslíte a značce VIKA a jejich tlumičich http://aukro.cz/tlumic-perovani-tlumice-s-felicia-predni-i2107663635.html. Popřípadně originaly ? : http://www.cc-autodily.cz/tlumic-predni-feliciaA jaké jsou lepší a vyhodnější koupit plynove nebo kapalinove? Potřeboval bych poradit kdyžtak a i nějake doporucení, vytekli mi predni tlumiče na felicii. Předem diky
|
16.2.12, 17:09 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Hiro
|
Re: Tlumiče VIKA
Vika je čína takže si to rozmysli, pokud je to ale na doježdění, tak je tam vraž
_________________ Škoda 120L, 1987 - studentské auto, EDIT: už to není studentské auto. Udržuji vůz v pojízdně chátrajícím stavu Dacia Dokker, 2015 - rodinné auto
|
16.2.12, 17:17 |
|
|
polaji
|
No planuju to jeste nejakou dobu mit, Tak muzete mi nejaky cenove dostupny poradit, Jeste bych dodal ze zaroven musim udelat ulozeni auto uz mam v servisu prave mi dnes volal ze mam po tlumicich.
A jestli by se vyplatily a i novy ramena?
|
16.2.12, 17:20 |
|
|
varok
|
Tlumiče Atesa, jsou trošku měkčí, nebo Sachs ty jsou trošku tvrdší. Je více značek, tyhle dvoje jsem měl a spokojenost.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
16.2.12, 17:23 |
|
|
polaji
|
A jaky sou lepsi plynovy nebo kapalny? Nebo rozdily prosim, v tomto se nevyznam a nechci koupit spatne. tady sem nasel tyto znacky http://www.rajautodilu.cz/Tlumice-perovani/Skoda/Felicie/? mate z techto nejake doporuceni ? Kdyz bych vzal mekci tlumice tak bude pohodlnejsi jizda ale auto se bude vice naklanet a naopak ?
|
16.2.12, 19:05 |
|
|
big.jedla
|
já jsem dával ty, které tam uvádíš jako originály... teda Ateso - i v úplně stejné krabici sem je dostal a jsem s nima spokojený 2roky/cca 20tis najeto a bez problémů. Funguje to tak jak si myslím že by to na felicii mělo být... po kočičích hlavách můžu jet klidně 60 a pohoda... se starýma skákaly drobné v přihrádce tak metr do výšky + když sem k tomu dával i nové všechny gumy, horní ložisko, misku a spodní čepy... tak sem se s materialem vešel nějak okolo dvou tisíc. To si myslím že je slušná cena. Spíš to bude tak že s měkýma se bude víc houpat a s tvrdýma ti vytluče záda... na naklánění budou mít spíš vliv pružiny? Na naklánění u felicie má hodně vliv stabilizátor - ten doporučuju proti naklánění to dost pomáhá. Rozpěrná tyč má spíš psychologický efekt, ale taky se mi zdá ža malililinko pomohla, účinek stabilizátoru je však hodně znát.
_________________ Škoda Felicia 1.3Mpi/50kW/Cimbu chip, 7/96 http:\\jedla.kx.cz
|
16.2.12, 20:11 |
|
|
Ondras83
|
viku dej do popelnice, ne na auto
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
16.2.12, 20:58 |
|
|
Jarda S.
Dřevák na focení, neumí ostřit
Příspěvky: 27228 Bydliště: Netolice největší prdel v republice
|
Sachs
_________________ Nissan Navara D40 Passat 96kw Felda 1.3BMM combi LPG ve stavu klinické smrti čeká na konec
|
16.2.12, 21:16 |
|
|
gokralik
|
big.jedla píše: Funguje to tak jak si myslím že by to na felicii mělo být... po kočičích hlavách můžu jet klidně 60 a pohoda... se starýma skákaly drobné v přihrádce tak metr do výšky Nemělo by to být spíš naopak? Právě s dobrými tlumiči to drnčí, kdežto s vymlácenýma to jede jak ve vatě.
_________________ Favorit 135GLX, 1992, LPG - Fanouš Forman 136GLX, 1993, LPG - Miloš_
|
17.2.12, 18:29 |
|
|
Bukaj
|
Na kostkách ne
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
17.2.12, 20:23 |
|
|
Ondras83
|
tema prikrej tu Viku v popelnici
|
17.2.12, 23:19 |
|
|
varok
|
A proč? Já měl Sachsy na starém fáčku, teď jsem je dal i na tohle co teď mám a jsem spokojený. Docela pěkný poměr cena/výkon. Alespoň se mi zdá.
_________________ Škoda Favorit r.v. 94 BMM, Solitaire, Motor-Excel tuning, LPG- Minulost Golf IV 1,6 74kW Jazz Blue perleť Golf VII, 1,4TSi 103kW, Night Blue
|
18.2.12, 20:33 |
|
|
Ondras83
|
picu z valacha...Sachsy maj akorat dobrej napis, jinak to jsou sracky...brzo odejdou, monroe taky stojej za prd... doporucuju kayaby, atesa, HP atd...nebo originaly...ono Monroe vyrobeny original pro skodvku neni Monroe vyrobeny neoriginal
|
19.2.12, 01:36 |
|
|
polaji
|
Ok tak to vypada asi na atesa ze koupim sem se dival a cenove jsou ok.
Jeste bych se zeptal kdyz budu menit tlumice a ulozeni delat, tak je lepsi vymenit zrovna cepy?
A jeste kdyz mam hotovy zadni ulozeni tak je zadek tedkom o neco vyssi, a kdybych dal dopredu plynokapalinovy tlumice tak nebude vyssi zas predek? sem slysel ze jsou totiz o neco vyssi...
|
19.2.12, 12:26 |
|
|
varok
|
Já měl Atesa, výdrž dobrá, ale pro mě jsou moc měkké. Sachsy jsou tvrdší. Jsem ale laik, nejsem servisák, tak se v tom tak neorientuji. Kayaba jsem se jednou ptal, ale u nás za ně chtělí docela balík.
|
19.2.12, 12:54 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|