|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Klepnutí od předního kola při rozjezdu.
Autor |
Zpráva |
Millosh
|
Klepnutí od předního kola při rozjezdu.
Favorit: při rozjezdu z klidu se ozve klepnutí od předního kola, jednorázové, jakobych na neco najel...
v lete byla delana revize rizeni, tak nevim, co by to mohlo byt...
|
25.12.06, 09:15 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Bukaj
|
Vůle v homokloubu, nebo přisáté brzdové destičky ke kotouči.
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
25.12.06, 11:28 |
|
|
Millosh
|
poloosy kompletně nové, nové tuky v kloubech, nové manžety... destičky také nové..tak já nevím...
|
3.1.07, 06:31 |
|
|
roman heller
|
Millosh píše: poloosy kompletně nové, nové tuky v kloubech, nové manžety... destičky také nové..tak já nevím...
Není vůle na zadním silentbloku na rameni??.......Jo a ještě sem slyšel že prý se stává na favoritech že praská podlaha u nápravnice....
|
3.1.07, 11:24 |
|
|
patrik-hp
|
Re: Klepnutí od předního kola při rozjezdu.
Millosh píše: Favorit: při rozjezdu z klidu se ozve klepnutí od předního kola, jednorázové, jakobych na neco najel... v lete byla delana revize rizeni, tak nevim, co by to mohlo byt...
A neklepe ti jakoby v podlaze pod pedály???silentbloky v ramenech mají po sezóně v tomto případě
|
3.1.07, 18:19 |
|
|
Millosh
|
jo klepe mi to pod nohama.. to bude asi ono...
|
5.1.07, 23:14 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|