Autor |
Zpráva |
mišut
|
Posilovač řízení Felicia
Můžete mě prosím poradit jestli je možné namontovat komplet servo z feldy 1,6 do 1,3MPi?
Nikde jsem to tady nenašel.
Pokud ano tak mě prosím hoďte link.
Díky
|
11.3.08, 19:41 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Ondras83
|
Re: Posilovač řízení Felicia
mišut píše: Můžete mě prosím poradit jestli je možné namontovat komplet servo z feldy 1,6 do 1,3MPi? Nikde jsem to tady nenašel. Pokud ano tak mě prosím hoďte link. Díky
jjj....jde, ale musí se udělat hodně věcí okolo....spíš si nech to tvoje zrepasovat a namazat ....dědoj de to řízení krásně lehounce i na normálním asfaltu...
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
11.3.08, 20:49 |
|
|
Ondras83
|
mišut píše: Můžete mě prosím poradit jestli je možné namontovat komplet servo z feldy 1,6 do 1,3MPi? Nikde jsem to tady nenašel. Pokud ano tak mě prosím hoďte link. Díky
jjj....jde, ale musí se udělat hodně věcí okolo....spíš si nech to tvoje zrepasovat a namazat ....dědoj de to řízení krásně lehounce i na normálním asfaltu...ale jak chceš, taky sem ho dřív chtěl, ale nakonec sem od toho upustil
nový řízení, držák na altik (tim pádem jinej altik, myslim), jinej řemen, čerpadlo s nádobkou, trubičky....je toho hodně
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
11.3.08, 20:50 |
|
|
mišut
|
díky za radu, mám možnost koupit právěže celou sadu serva. Jinak auto má najeto poctivých 60tis.km tak si myslím že by ještě mohlo teda něco vydržet. Možná by stačilo něco promazat. Já jsem teda spíš přes oply, ale othle jsem dobře koupil no a oproti servu se mě to zdá být pro ženskou dost tuhý tak uvažuji o posilovači.
|
11.3.08, 20:54 |
|
|
kwiko
|
Ondras83 píše: mišut píše: Můžete mě prosím poradit jestli je možné namontovat komplet servo z feldy 1,6 do 1,3MPi? Nikde jsem to tady nenašel. Pokud ano tak mě prosím hoďte link. Díky jjj....jde, ale musí se udělat hodně věcí okolo....spíš si nech to tvoje zrepasovat a namazat ....dědoj de to řízení krásně lehounce i na normálním asfaltu...
Nejde :!:
Teda ide, ale z 1,6 mozes pouzit akurat hreben riadenia a volantovu tyc (+volat, packy). Daju sa pouzit po upravach nadobka na olej spolu s hadicou veducou k riadeniu
Z 1.3 musis pouzit vodnu pumpu, 90A alternator, servopumpu, remenicu klukovky, drziak s napinacou kladkou, remen. Dalej vysokotlakove hadice cerpadlo-nadobka a cerpadlo-riadenie (z 1.6 su kratsie). Hadica na vodu veduca z chladica do motora je inak tvarovana ako na aute bez posilovaca, a nakoniec chladic treba posunut trocha doprava aby sa zmestil alternator (diery v skelete su uz pripravene).
Teda taka je moja skusenost.
vela zdaru kwik
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
14.3.08, 06:31 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
kwiko píše: Ondras83 píše: mišut píše: Můžete mě prosím poradit jestli je možné namontovat komplet servo z feldy 1,6 do 1,3MPi? Nikde jsem to tady nenašel. Pokud ano tak mě prosím hoďte link. Díky jjj....jde, ale musí se udělat hodně věcí okolo....spíš si nech to tvoje zrepasovat a namazat ....dědoj de to řízení krásně lehounce i na normálním asfaltu... Nejde :!: Teda ide, ale z 1,6 mozes pouzit akurat hreben riadenia a volantovu tyc (+volat, packy). Daju sa pouzit po upravach nadobka na olej spolu s hadicou veducou k riadeniu Z 1.3 musis pouzit vodnu pumpu, 90A alternator, servopumpu, remenicu klukovky, drziak s napinacou kladkou, remen. Dalej vysokotlakove hadice cerpadlo-nadobka a cerpadlo-riadenie (z 1.6 su kratsie). Hadica na vodu veduca z chladica do motora je inak tvarovana ako na aute bez posilovaca, a nakoniec chladic treba posunut trocha doprava aby sa zmestil alternator (diery v skelete su uz pripravene). Teda taka je moja skusenost. vela zdaru kwik
tak tak práce moc, nejlépe je mít na dvoře celou havárku jinak ti bude pořád něco chybět a to servo nic moc, mám momentálně tři feldy se servem žádný zázrak, jak radí ondra zrepasovat namastit miloš
|
14.3.08, 07:17 |
|
|
mišut
|
Tak to jsem přesně nechtěl slyšet!
Každopádně díky všem za rady, do tohoto se pouštět teda nebudu.
To je už moc velká hra.
|
14.3.08, 13:10 |
|
|
Matthes
Hliník navždy.
|
Nebo kup cinky a at pani posiluje no ... A nebo jiny auto bud s posilovacem a nebo s motorem na spravny strane kde nezatezuje ridici kola
_________________ Zbrane zabijeji!
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
|
14.3.08, 13:32 |
|
|
Martin 007
Dezertér
|
Matthes píše: Nebo kup cinky a at pani posiluje no ... A nebo jiny auto bud s posilovacem a nebo s motorem na spravny strane kde nezatezuje ridici kola
Nákej vostrej
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
|
14.3.08, 13:38 |
|
|
Kristensen
|
Přifoukni kola a bude to dobrý
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
14.3.08, 19:10 |
|
|
jozat
|
chlapy nechcem zakladat novu temu tak zacnem tu:mam feliciu 1.3mpi a nema servo chcem si ho dorobit len chcem vediet co vsetko potrebujem ktomu a ci sa to vobec da urobit..Dakujem vam za odpovede
|
4.2.12, 08:48 |
|
|
kwiko
|
Asi podrobnejsie nez som to napisal pred styrmi rokmi, to napisat ani nejde. Veci co su napisane, ze sa mozu pouzit z 1,6 su rovnake jak pre 1,3, tak pre 1,9D... takze je jedno odkial ich vymontis. (ale mas u mna male plus, ze si hladal, a aj nasiel )
_________________ Forman 135Le Volvo 855 TDI 0949126151
|
4.2.12, 14:01 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
jozat píše: chlapy nechcem zakladat novu temu tak zacnem tu:mam feliciu 1.3mpi a nema servo chcem si ho dorobit len chcem vediet co vsetko potrebujem ktomu a ci sa to vobec da urobit..Dakujem vam za odpovede zkus ten nápad rozchlastat třeba tě to pustí
|
4.2.12, 16:02 |
|
|
Milos
|
Nazdar chalani,dlouho jsem tu nebyl,musím oživit tohle téma,aneb jak nejjednoduššeji namontovat servo do 1,3 MPI ! Použil jsem dieselový,má tlak 90 bar. Držák jsem vyrobil,napínám to klasicky alternátorem (původním!!),čili odpadla debilní napínací kladka a tím pádem další zbytečný ložisko. Honím to řemenem 4PK,čili odpadla výměna řemenic a vodní pumpy,neměnil jsem ani trubku chlazení,krásně se to tam vešlo. Je to bomba,nedá se to s klasickým hřebenem srovnávat,manželka si libuje... Myslel jsem si,že bude řemen v krajních polohách řízení smýkat,ale kupodivu ani to se neděje. Opravdu mě to velmi mile překvapilo a mrzí mě,že jsem to neudělal už dávno,ačkoliv mám to servo už dva roky v bedně.
|
31.7.12, 23:09 |
|
|
Lamač
|
No to by chcelo aj fotky
_________________ Favo 135L,1990 http://jozo1009.rajce.idnes.cz/favo/ https://www.rajce.idnes.cz/jozo1009/album/favo-klima http://www.sptech.sk/
|
2.8.12, 12:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|