|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Kachnis
Moderátor
|
vysoka felda
spoluškodéři, z nedostatku času jsem auto -felda combi 1.3mpi/2001, svěřil do servisu.. úkol zněl jasně.. kromě nějakých prkotin výměna přednch pružin.. stav před : zadek pružiny VAN Plus, tlumiče combi felda, předek tlumiče favorit, pružiny origo..
v servisu pouze nahradili přední pružiny pružinami z felicie pickup 1.6. auto je vysoko a rovně, což byl cíl. Ovšem auto je hlučné a při zatáčení se ozývají kovové zvuky (občasné skřípání, drnčení).. pod auto jsem vlezl, zkontroloval, zda by se někde něco dotýkat apod, ale nikde nic.. nemáte někdo zkušenost s felicií scout ??
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
5.5.17, 21:30 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Viky
Pan Kapitán
|
Re: vysoka felda
Mne triska silentblok u pumpy, soudruzi v servisu mi tam dali shit.
Zkousel jsi povolit ulozeni ramen a utáhnout v novy poloze?
_________________ Forman 1994 Million Edition "Frankie" Rapid 120/1985 "Eda" - BAZ 120R Škoda 742 Forever Team -
Cvokárium: Youtube Instagram
|
6.5.17, 03:38 |
|
|
fatal
rejpal
|
Těhlice, ložiska, klouby nechali původní? Nepřehodili ti celou pružící jednotku? Geometrie je udělaná? Štíty brzd jsou čisté a nedotýkají se kotoučů?
|
6.5.17, 07:59 |
|
|
Vít
Hluchoň
|
nahoře je ložisko, já bych hledal chybu tam
|
19.5.17, 19:03 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
tak to vypadá na kloub, protože když je v tahu je klid, když zatáčim doprava je klid, doleva a při ustálené jízdě je to už mazec.. ložiska na tlumičích nahoře jsou origo škoda
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
21.5.17, 21:42 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 5 ] |
|