|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 8 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Jerry
|
poloosy- vlecka
dneska jsme zkousely kamosovo skudku, menili jsme tam vlecku za kyvku a chybel nam 1 kamen. tak jsme si ho vyrobyly, akorat je mensi. pri prudke zatacce nam vylitly otacky motoru jak na volnobech, tak jsme zastavily a zjistily ze nam vypadla polosa. cim by to mohlo bejt? jakym spusobem tam ty polosy vlastne drzej?
|
10.2.07, 23:36 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Bukaj
|
Jestli jste do auta , kde byla kyvka, dali vlečku a nevymněnili domečky zadních tlumičů, tak v ostřejších zatáčkách ty poloosy vypadávaj, protože se vykloní celá polonáprava...
Chce to sehnat ty domečky z auta s vlečkou (vrakáč) a bude to dobrý...
Jinak k té výrobě kamenů -
_________________ Å 130 L 86 - cestovní limuzína Levandulka 1000 MBG De Luxe 67 - v renovaci Felda Combi GLXi - 1,3 MPi 97 - k užitku tátovi 130LPG 130L 86 - denní vůz 1000MB MB 69, 1.8.68 Ať mi nikdo neříká, že něco nejde... Škoda 742 Forever Team
|
10.2.07, 23:52 |
|
|
Radinas
|
mno ta skudka byla moje. ostrejsi zatacku to bralo ale drift ne
|
11.2.07, 00:56 |
|
|
Martin
|
Dej si menší obrázek, roztahuje to fórum.
_________________ ŠKODA 125L LPG, r.v. 1988 béžová
ŠKODA 125L LPG, r.v. 198? červená
|
11.2.07, 09:39 |
|
|
Kachnis
Moderátor
|
jinak ta skudka vypada dooost dobre.....
_________________ 742 8ti modelů,2 Rapidy, Feliciaq, TAZ 1500, škoda ForMan,Felicia Š 742 Forever Team, htp never team,Zakladajici clen Klubu ostrych motoru Kdyz do sveta,tak s litinou.. http://kachnis.techsajt.cz
|
12.2.07, 12:25 |
|
|
Jerry
|
Radinas píše: mno ta skudka byla moje. ostrejsi zatacku to bralo ale drift ne
njn, jeste to musime doladit ja ti rikal ze tam ten obrazek nemas davat tak velkej
|
12.2.07, 13:12 |
|
|
Radinas
|
Jerry píše: Radinas píše: mno ta skudka byla moje. ostrejsi zatacku to bralo ale drift ne njn, jeste to musime doladit ja ti rikal ze tam ten obrazek nemas davat tak velkej
sorry myslel jsem ze rozmery fora jsou dany a nedaj se zmenit tak to doladime az prijedem tenhle tejden s ondrou pro sedra
|
12.2.07, 19:58 |
|
|
Jerry
|
na konec to teda bylo jinym problemem, jsme zjistily ze mame utrzenej sylentblok na pricce prevodovky a prevodovka se vyklani do boku
|
9.3.07, 19:48 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|