|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Jerry
|
stabilizator
co rikate na to, kdyby se dala na zadni napravu na skodovku stabilizator, drzelo by to lip? nebo je tam nejakej zadrhel, kvuli kterymu se to neda udelat. dik za odpovedi
|
30.3.07, 11:14 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Tomu zádrhelu se asi bude říkat světlá výška. Aby to mělo nějakou funkci, tak by se musel pod břuchem rozvodovky udělat nělakej festovní nosník, kterej by nesl vlastní stabilizátor a výrazně klesne světlost auta a při nejbližší příležitosti to na nějaké kvalitní silnici urveš. Nehledě na to, že tyčka stabilizátoru musí být z kvalitní oceli, kterou v domácích podmínkách nenatvaruješ ani kdyby ses rozkrájel a samotná nohavica je z hodně tenké trubky, takže je celkem pravděpodobný, že by se časem zdeformovala, nebo praskla.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
30.3.07, 17:46 |
|
|
Kristensen
|
Pokud máš stotřícovou nápravu tak se to dá pořešit, já jsem tam měl přední.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
4.4.07, 09:14 |
|
|
Jerry
|
jj mame tam vlecku, kdyby tam nabyla, tak bych misto stabilizatoru schanel ji
|
4.4.07, 14:10 |
|