|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 7 ] |
|
Zavazi na poloose u feldy
Autor |
Zpráva |
Danfox
|
Zavazi na poloose u feldy
Chtel jsem se zeptat zda ma byt volny a muze se tosit a pohybovat....
|
6.6.07, 22:46 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Re: Zavazi na poloose u feldy
Danfox píše: Chtel jsem se zeptat zda ma byt volny a muze se tosit a pohybovat....
nie nemalo by sa ani hybat ani tocit. pokial myslis to co ja a to je dynamicky tlmic na pravej poloose
je to na dva imbusove sroby, odskrutkuj, kup novu gumovu podlozku, popripade trosku lepidla
divne je vsak ze za normalnych okolnosti to nema ako lietat pac to je v drazke
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
6.6.07, 22:54 |
|
|
Danfox
|
deekay píše: Danfox píše: Chtel jsem se zeptat zda ma byt volny a muze se tosit a pohybovat.... nie nemalo by sa ani hybat ani tocit. pokial myslis to co ja a to je dynamicky tlmic na pravej poloose je to na dva imbusove sroby, odskrutkuj, kup novu gumovu podlozku, popripade trosku lepidla divne je vsak ze za normalnych okolnosti to nema ako lietat pac to je v drazke
jen se otaci a kdyz ji vemu do ruky tak se s ni da hybat... asi ta guma je vymlacena.....
koupim novou a dam ji tam, cim to mam prilepit....
|
6.6.07, 23:28 |
|
|
deekay
Voditelj brodice
|
Danfox píše: deekay píše: Danfox píše: Chtel jsem se zeptat zda ma byt volny a muze se tosit a pohybovat.... nie nemalo by sa ani hybat ani tocit. pokial myslis to co ja a to je dynamicky tlmic na pravej poloose je to na dva imbusove sroby, odskrutkuj, kup novu gumovu podlozku, popripade trosku lepidla divne je vsak ze za normalnych okolnosti to nema ako lietat pac to je v drazke jen se otaci a kdyz ji vemu do ruky tak se s ni da hybat... asi ta guma je vymlacena..... koupim novou a dam ji tam, cim to mam prilepit....
s novou gumou by ti to tam uz nemalo lietat ale pre istotu tam mozes kydnut chemopren extrem napr.
ja som s tym lepil tlmic na favo a nemam tam ani drazku a nelieta ani okolo ani doprava dolava, zatial to je asi mesiac
ale poriadne to odmasti predtym
_________________ - Favorit 137GRx r.v. 1990, biely, posledné analógové auto - Volvo V40 2.0T, r.v. 2002 http://www.danokrnac.sk/
|
6.6.07, 23:30 |
|
|
Drak
|
To je docela častá závada, stačí to sundat, odmastit, poplácat silikonem a složit. Nová guma už je nekvalitní a prd to vydrží.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
7.6.07, 05:42 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
a když to závaží vyhodíš, nic se nestane, jedině přínos při demontáži miloš
|
14.6.07, 06:14 |
|
|
DRYVER
|
Drak píše: To je docela častá závada, stačí to sundat, odmastit, poplácat silikonem a složit. Nová guma už je nekvalitní a prd to vydrží.
Ja tu plochu pod gumou omotal izolackou aby se zvetsil prumer poloosy a taky drzi a ani se zavazi nepohne
|
19.6.07, 08:25 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|