Zdravim, chci se zeptat, jak provádíte údržbu hřebenového řízení. Mám Š120M. Jde mi hlavně o mazání samotného hřebenu. Jak, kde a čím? V mě dostupné literatuře jsem nic o tom nenašel. Díky
17.7.07, 22:16
Reklama
Reklama
Matthes
Hliník navždy.
Tam hlavne hlidej neporusenost tech 2 manzet, pokud jsou OK tak tam bude na 99,99% este dobry puvodni oil. Ja davam (teda 1x sem dal ) normalni prevodovy oil. Asi tak no
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
17.7.07, 22:20
Martin 007
Dezertér
Jo patří tam dle výrobce PP 90 myslim...a pokud jsou v pořádku manžety tak s tim prakticky nemůže nic bejt...
Pokud nejsou vymlácený ty plastový futra ve vnitř...ale pokud řídící tyče nehrkaj tak je to vpoho...
_________________ Škoda 130 RAPID 1987 - 743.136 "Kdo nemá Rapida jistě život proklíná." UNDER RECONSTRUCTION BMW E46 330xi Touring 2001 - Objem ničím nenahradíš. Zakládající člen Coupé clubu TW Škoda 743 Forever Team Člen klubu ostrých motorů TW
17.7.07, 23:29
Bobo
Díky za rady. Byl jsem s tim na rampě, zkouk jsem ty manžety, ty jsou OK. Jen mě trochu zarazila vůle trubky, co je v ní hřeben s pastorkem. Je upevněna ve dvou okách a odpružená gumovými vložkami. Lítá to v tom uložení +-2mm. Je to v toleranci nebo bych to měl řešit?
Liga za čisté silnice: pumpičkářům pumpičkou přes koule.
19.7.07, 08:54
masa
Dolití oleje
Když potřebujete dolít olej do převodky, jde to dobře přes injekční stříkačku, kousek hadičky a kousek brzd. trubičky na konci zplacatělí, která se prostrčí zezhora za manžetu. Dělal sem to několikrát a v poho.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků