|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
Můžu nějak namazat skřípajíci přední tlumič na Octávii ?
Autor |
Zpráva |
Cayce 2
|
Můžu nějak namazat skřípajíci přední tlumič na Octávii ?
Vrže mi přední levý tlumič na octávii. Dá se to nějak namazat? Co kdybych propíchnul umělohmotnou mažetu tlumiče a nastříkal tam WD nebo Konkor nebo tak něco?
Nebo to vrže vniřní náplň tlumiče a nedá se s tím nic dělat jen vyměnit tlumič?
Jak to kdo řeší?
Dík za odpovědi.
|
2.8.07, 17:56 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Drak
|
Spíš než samotnej tlumič vrže horní uložení tlumiče, nebo nějakej ze silentbloků ramene. Tlumič je mazanej sám od sebe vnitřní náplní, takže by vrzat neměl, pokud teda není vyteklej, nebo jinak poškozenej, chce to rozházet, pro šikovnýho člověka je to na zemi práce na hodinku.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
2.8.07, 18:34 |
|
|
michalkatka
|
Re: Můžu nějak namazat skřípajíci přední tlumič na Octávii ?
najprv skotroluj či nie je prázdny, keď si sadneš na ten roh auta mal by si počuť taký sŕkavý zvuk, môže vŕzgať plastová krytka z hora od uloženia, alebo nejaký čap alebo uloženie dole, treba zistiť čo konkrétne...
_________________ Škoda Favorit 135(136)(G)Lx 93 LPG klima červeň
Nie je všetko tak ako vyzerá - rozdiel je v technike...
http://skoda.panda.cz/forum/viewtopic.php?t=3336
|
2.8.07, 18:41 |
|
|
Kristensen
|
před nějakým tím rokem jsem dal na Transportera nový Koni a za půl roku brutální vrzání, tak se hledalo hledalo až se přišlo na to že prostě jsou asi tak dobrý gufera v tlumičích že to prostě setřelo a pístnice vrzala a vrzala, stačilo nastříkat WD a teď už je asi 3tí nebo 4tej rok klid.
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
3.8.07, 13:41 |
|
|
DRYVER
|
Vrzou samotne pruziny pri propruzeni nebo pri otaceni volantem to vrze v ulozeni ??? Mohou delat ty otocne loziska
|
3.8.07, 16:28 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Re: Můžu nějak namazat skřípajíci přední tlumič na Octávii ?
Cayce 2 píše: Vrže mi přední levý tlumič na octávii. Dá se to nějak namazat? Co kdybych propíchnul umělohmotnou mažetu tlumiče a nastříkal tam WD nebo Konkor nebo tak něco? Nebo to vrže vniřní náplň tlumiče a nedá se s tím nic dělat jen vyměnit tlumič?
Jak to kdo řeší?
Dík za odpovědi.
no jestli když zahoupeš předkem a vzrže to a točíš volantem a vzže to, tak ti vrže čep v rameni, jde prachovka propíchnout jehlou a stříknout trochu oleje a je dovrzáno miloš
|
4.8.07, 07:18 |
|
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|