|
FAQ
• Hledat • Přihlásit se
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 10 ] |
|
Autor |
Zpráva |
karol279
|
Vŕzga Octavia
Cauko, kde moze byt problem ked niekedy ( sem tam ) vrzgne zadna cast auta... Ma najazdenych 130 000 km. nemali by tie tlmice vydrzat viac? alebo staci nejaka repase ??? thx
|
3.9.07, 12:42 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
Peter50kw
|
skus namazat zamky dveri, mozno budes milo prekvapeny.
|
3.9.07, 12:45 |
|
|
karol279
|
myslis ze by to bolo v tom? toto mi znie ako podvozok...
|
3.9.07, 12:47 |
|
|
Peter50kw
|
Na felcke som prisiel nato ze vrzga zamok na piatych dverach az ked nove tlmice nepomohli. Tak zacni s tym jednoduchsim.
|
3.9.07, 12:54 |
|
|
karol279
|
ok tak sa na to kuknem.. foto by bol rad kebyze mu to spravim, mozno by mi ju aj pozical
|
3.9.07, 12:59 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
to zírám zrovna jsem to měl na oktávce kombiku v sobotu jsem tam vařil protočený stěrač na hřídeli zespodu a když jsem to projížděl tak to vzadu vrzalo tak napiš jak to stím zámkem dopadlo miloš
|
3.9.07, 20:29 |
|
|
karol279
|
slovacek.milos píše: to zírám zrovna jsem to měl na oktávce kombiku v sobotu jsem tam vařil protočený stěrač na hřídeli zespodu a když jsem to projížděl tak to vzadu vrzalo tak napiš jak to stím zámkem dopadlo miloš
Prosim ta mohol by si to este raz napisat, lebo som tomu nepochopil a dam ti vediet ako to dopadlo s tym kufrom..
|
4.9.07, 13:45 |
|
|
Peter50kw
|
Normalne zoberies WD40 alebo Konkor alebo silikonovy olej a nastriekas s tym zamok dveri. Co sa na tom neda pochopit. Mozes ho aj zlahka natriet vazelinou aby to vydrzalo.
|
4.9.07, 14:14 |
|
|
karol279
|
Peter50kw píše: Normalne zoberies WD40 alebo Konkor alebo silikonovy olej a nastriekas s tym zamok dveri. Co sa na tom neda pochopit. Mozes ho aj zlahka natriet vazelinou aby to vydrzalo.
ale teba som pochopil :-d len milosa nie
|
4.9.07, 14:20 |
|
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
karol279 píše: Peter50kw píše: Normalne zoberies WD40 alebo Konkor alebo silikonovy olej a nastriekas s tym zamok dveri. Co sa na tom neda pochopit. Mozes ho aj zlahka natriet vazelinou aby to vydrzalo. ale teba som pochopil :-d len milosa nie
no toš sem spravoval stěrač na oktávce, že byl protočený na tisícihranu na tom mechanizmu od motorku stěračů, tak jsem to zavařil co 2 napevno a pak jsem to projížděl, ta oprava s tím vrzáním nesouvisela, a při projíždění něco vzadu vrzalo a nevím co možná ten zámek miloš
|
4.9.07, 20:19 |
|
|
Reklama
|
Reklama
|
|
|
|
|