|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 9 ] |
|
Klepání v předních kolech.....
| Autor |
Zpráva |
|
Barbone
|
 Klepání v předních kolech.....
cau lidi kamosovi pri projeti dirou nejak cinkaji kola ze by kulaky nebo loziska??? 
_________________ Nyní Favo 135LS po smrti (nyní jen porad zlobi elektrika)
|
| 16.4.07, 21:58 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |
|
 |
|
Kristensen
Registrován: 24.2.07, 10:02 Příspěvky: 6765 Bydliště: Česká Třebová
|
 Re: Klepání v předních kolech.....
Barbone píše: cau lidi kamosovi pri projeti dirou nejak cinkaji kola ze by kulaky nebo loziska??? 
a co má kámoš za auto?
_________________ JM AUTO-MOTO
Tak jsem všechno prodal a koupil jsem si ojetou P306 a XJ 900 Div
|
| 16.4.07, 23:40 |
|
 |
|
Drak
|
Záleží, co je to za zvuk, jestli kovový cinkání, tak to dělá plovoucí třmen, že je vymlácenej na čepech a jestli je to tupý bouchání, tak to chce zjistit kde, pod nohy řidiče nebo spolujezdce to je silentblok ramene, u neurčitýho to chce rozpárat a podívat se.
_________________ Už tu nejsem, s fórem mi vlezte na hrb. Co jsem měl rozřešeno dořeště prosím přes drak@drakk.eu
|
| 17.4.07, 06:40 |
|
 |
|
Barbone
|
je to favorit a klepe to jen kdyz se projede dirou nebo se na neco najede a je to takovy lehky klepani zadny tezky
_________________ Nyní Favo 135LS po smrti (nyní jen porad zlobi elektrika)
|
| 17.4.07, 13:53 |
|
 |
|
slovacek.milos
Mistr mechanik
|
Drak píše: Záleží, co je to za zvuk, jestli kovový cinkání, tak to dělá plovoucí třmen, že je vymlácenej na čepech a jestli je to tupý bouchání, tak to chce zjistit kde, pod nohy řidiče nebo spolujezdce to je silentblok ramene, u neurčitýho to chce rozpárat a podívat se.
draku na ty třmeny mám nejlepší metodu kostková cesta, tam se to hned projeví, říkam tomu diagnostická ulice a na ty čepy motám teflonovou pásku a kdo má prachy nový držák třmenu miloš
|
| 18.4.07, 17:22 |
|
 |
|
Kristensen
|
slovacek.milos píše: Drak píše: Záleží, co je to za zvuk, jestli kovový cinkání, tak to dělá plovoucí třmen, že je vymlácenej na čepech a jestli je to tupý bouchání, tak to chce zjistit kde, pod nohy řidiče nebo spolujezdce to je silentblok ramene, u neurčitýho to chce rozpárat a podívat se. draku na ty třmeny mám nejlepší metodu kostková cesta, tam se to hned projeví, říkam tomu diagnostická ulice a na ty čepy motám teflonovou pásku a kdo má prachy nový držák třmenu miloš
a nebo se koupěj abnormální čepy stačej dva abnormální a dva normální vždycky se to vymlátí křížem to znamená že na levej straně horní a na pravej dolní nebo obráceně teď přesně nevim.
|
| 18.4.07, 21:21 |
|
 |
|
varok
|
To ja mám taky, ale je to tak vymlácené, že už nepomohly ani abnormální čepy. Už šetřím na nové držáky třmenů.
|
| 8.9.07, 20:19 |
|
 |
|
Ondras83
Registrován: 15.11.06, 22:59 Příspěvky: 17411 Bydliště: Stračov (u HK)
|
tak ať si kámoš utáhne kola  , nebo zesílí rádio, to je nejlevnější oprava  :D:D:D
_________________ "clovek musi mit odvahu to zkurvit"
|
| 8.9.07, 20:21 |
|
 |
|
Kristensen
|
a nebo ať zkusí nějakým způsobem podržet aretaci ve dveřích i ta dokáže nadělat kravál za jízdy a potrápit co to kde hrká
|
| 8.9.07, 21:11 |
|
 |
|
Reklama
|
 Reklama
|
| |